Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Sorel skor / Sorel Stöveln

Kanske känner du inte till märket Sorel, men du känner i alla fall till minst en av deras modeller! Nämligen den klassiska och originella Sorel stöveln ”Caribou”, som är en slidstark vinterstövel till friluftsliv. Stöveln är vacker och rustik, och den har skapat mode inom vinterbeklädning. Mycket faktiskt. Så mycket, att om du kollar igenom en katalog för en stormarknad, stöter du säkert på stöveln – eller rättare sagt –en kopia. Är du i tvivel, så kolla priset. Originalet får du inte för under 1000 kr. Men ofta kan man hitta kopiorna i en stormarknad till ca. halva priset. Men Sorel skor är naturligtvis annat och mer än den berömda vinterstöveln.sorel st¨veln

Över 40 år

I över 40 år har Sorel sko nämligen burits av folk, som har höga krav på vinterbeklädning. Med unika, vattentäta material garanterar Sorel produkterna en hög kvalitet i extrema vädersituationer. Men komfort är också en sak som är i högsätet hos Sorel. Och med kombinationen av god passform och unika framställningsmaterial har Sorel skor alltså blivit en hit från de öde områdena i Canada till Sergels torg.

Det finns för övrigt både stövlar till damer och herrar. Ett typiskt kännetecken på de flesta Sorel stövlar är nämligen det ”hölje” av vattenavvisande material, der omringar skons sidor och tårna. Detta inslag gör att Sorel skor inte blir genomblöta bara för att du går genom en vattenpöl. Att designen är lika läcker som robust har inte minskat märkets popularitet över hela världen.

Du kan få Sorel stövlar i brunt, svart, vitt och många andra färger. Det finns ett hav av modeller. Den klassiska stöveln är nog den mest kända, men andra modeller utmärker sig genom att vara skräddarsydda till vandringar med kalla temperaturförhållanden.

Stövlarna finns i 2 kategorier, Winter Sport och Winter Lifestyle. Caribou stöveln hör till under den sista.

 

 

Skor:

Märkesskor:

 

Regler/info:

 

--------------------
Se även:
Sorel Homepage


--------------------