Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Puma skor

Om du vill hitta helt perfekta skor ska du kolla efter Puma skor. Puma har fritidsskorna som alla använder. Pumas skor är nämligen behagliga, moderna och lätta att bära. Till exempel Streetsko och basketskon First round, som är en behaglig och kul variant och Puma Moulded soccer C Shudoh, som är en helt speciell fotbollssko. Förutom basket- vardagsskor, barnskor, sandaler och texstilskor, producerar Puma kläder och tillbehör. Man kan man hitta Pumas produkter i många sportsaffärer runt omkring i landet, och man kan även köpa dem på nätet.
Samarbete med några av världens största designers

Puma skor

Förutom Puma skor, har den tyska sportgiganten också sportskläder som joggingbyxor, fotbollsstrumpor, tanktoppar och tennisskjortor, vardagskläder som munkjackor, jackor, västar för män, kvinnor och barn, solglasögon och parfym. De är även den officiella leverantören till det största teamet i Formel 1,motorsport, och produkter med märken som Ferrari, BMW och Red Bull. De sponsrar också en rad fotbollslag, bland annat landslagen Senegal, Italia, Ghana, Kamerun, Polen, Sveits och Yemen. Några av de sportiga Pumakollektionerna är gjorda i samarbete med ett par av världens största designers som t.ex. Alexander Mcqueen, Yasuhiro Mihara och Philip Starck. Man kan också designa sina egna Puma skor, genom konceptet Puma Mongolian Shoe BBQ.

Olika kollektioner


2007 lanserade Ducati og Puma joggningsskor i Ducati Monster-design. Skon heter Panigale och är uppkallad efter Borgo Panigale utanför Bologna i Italien, där Ducati befinner sig. Flera Moto GP-förare har Puma på fötterna. Den lilla puckeln på tån är inspirerad av GP-skorna, och samma gäller för den fodrade hälen som ökar komforten utan att öka vikten. Skobutiken Sneakersnstuff och Puma skor inledde ett samarbete och skapade den samiska skokollektionen, en kollektion som är gjord av yppersta kvalitet av skinn från svenska rådjur och som är inspirerad av traditionell samisk design. Skorna finns i ett begränsat antal; det har bara producerats 606 par. Skorna heter Puma Clydes. Överskottet går till den svenska samiska ungdomsorganisationen Sami Nuorra. Puma är den tredje största sportsproducenten i världen efter Nike och Adidas.

 

 

 

Skor:

Märkesskor:

 

Regler/info:

 

Se även:

Puma Homepage