Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Nilson skor

Nilson är en del av Nilson Group som består av DinSko, Nilson, Skopunkten, Jerns och Radical Sports, och är sko-branschens ledande detaljistföretag i Sverige. Skobutikerna finns förutom i Sverige även i Norge, Danmark och Finland. Nilson har sitt eget märke, men det utgör bara 30-40 procent af sortimentet, som är stort och bredt, men ändå med utrymme för små överraskningar. Här hittar du också skor från Vagabond, Bronx, Gabor, Clarks och Billi Bi och föredrar du gummiskor och trainers, så finns det massor att välja mellan, bland annat från Puma, Reebok och Le Coq Sportif.
För damer och herrar

Nilson skor

Bland Nilson skor för damer hittar du ett stort urval av klassiska skor med en modern touch. Dominerande är naturliga färgtoner som beige, mörkbrun och svart. För dem som tänker mycket på bekvämlighet finns det många lågklackade skor i sortimentet, och fotriktiga sandaler som låter fötterna andas. För dem som är lite mer vågade kan man bland Nilson skor även hitta högklackade festskor med spännande detaljer. Den ännu mer vågade satsar kanske på en rosa lackstilett eller den svarta indianstöveln. Även Nilsons skor för herrar domineras av naturtoner. Den bekväme fritidsmannen kan frossa i behagliga loafers och sandaler. För businessmannen som behöver vara elegant på jobbet finns det många blanka och gedigna finskor att välja mellan. Mannen som tänker i sportsbanor gör klokt i att hoppa över till Nilsons sportavdelning där det finns mycket att välja mellan från välkända märken. Nilson skor produceras dock inte själva sportskor. 

Nilson Junior

Nu hittar du ett noga utvalt sortiment av barnskor för alla tuffa och moderiktiga juniorer på Nilson. Nilson Junior finns i Gallerian i Stockholm, Uppsala, Arkaden i Göteborg, Kungsmässan i Kungsbacka och i BK-huset i centrala Malmö. Sortimentet är välkända märkesskor i bra kvalitet med det lilla extra som kännetecknar skor från Nilson. Från storlek 22 till 34 för kille och tjej. Populära sportskor från Puma och Adidas, praktiska skor från Geox med membranteknik som gör att skorna andas. Vinterskor från Sorel och Tecnica, som tål tuffa vinterlekar och snygga vardagsskor från Timberland och mycket mer.

 

 

 

Skor:

Märkesskor:

 

Regler/info: