Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Nike Skor

Nike skor är klassiska löpskor – du känner säkert igen den iögonfallande vingen, som pryder skons sidor. Det är också det enda säkra kännetecknet. De världsberömda sportskorna finns nu i så många varianter, att även experter har problem med att komma ihåg alla modellerna.

Således köper de extrema hardcore Nike fans strax flera par, när de stöter på en modell, som de gillar. Om det så är en brun med orange vinglogo, om det är en sko- eller sportskomodell kan i princip kvitta. Men är man fan av Nike skor, så slår man till, när man hittar det man söker!nike skor

Från hip hop till rockkultur

Liksom andra prominenta sportmärken som t.ex. Adidas har Nike en lång och tjusig lista över sponsoravtal. Hos Nike finner man i gengäld annat än sportstjärnor på listan. Medan massor av sportstjärnor nämligen använder just Nike skor, så är andra delar av kulturlivet minst lika intresserade i den populära skon. Från hip hop till rockkultur går unga människor i Nike – om skon så ska se sliten ut, eller helt ny, det är en annan sak.

Därför har Nike ingått en lång rad sponsoravtal med större och mindre musikgrupper om att ”flashe” de populära skorna. Och ser man efter på pressbilder och på konserter, så är det rätt ofta man kan få syn på skorna.

Av sportfolket, som är sponsrade av Nike kan nämnas allt från Chicago Bears till Sveriges Zlatan Ibrahimovic. Nike har idag ytterst välutvecklade lokalavdelningar, som är väldigt bra på att hitta kulturpersoner i alla de små och stora länderna, som Nike skor säljs till.

Ett par Nike skor kostar omkring 900 kr. för en vanlig modell. Man kan även beställa en mer personlig utgåva genom Nike, men då är priset förstås väsentligt högre. De årliga kollektionerna av Nike skor är ofta varianter av tidigare skomodeller, men med just det twist som gör att skon kan marknadsföras 2007 istället för 1990.

+ Nike fotbollsskor
+ Nike Löpskor

 

 

Skor:

Märkesskor:

 

Regler/info:

 

--------------------
Se även:
Nike Homepage