Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Lloyd skor

Lloyd är nog mest känd för sina herrskor av högsta kvalitet, som ofta kännetecknas av en diskret, liten röd linje under klacken. Alla Lloyd skor har en nästan oförändrat design sedan 1920-talet.

Lloyd skor har två serier: den välkända herrserien, samt damserien, som inom de senaste åren har blivit mer markant. Inom herrserien
existerar fyra olika linjer, och två av dem har underlinjer.Lloyd skor

De fyra linjerna

De fyra linjerna är Lloyd Sports, Lloyd Classics, Lloyd Trend och Lloyd 1888. Genom tiden har de flesta förbundit Lloyd sko med värdighet och exklusivitet, och just det faktum gav designarna en utmaning, då Lloyd förra våren/sommaren lanserade två nya linjer i sin herrkollektion, nämligen Trend och Sports. Med dessa två nya linjer försöker Lloyd på ett nytt sätt att förena det traditionella med den nya och mer casual look. De innehåller otraditionella snitt och massor av färger, och samtliga modeller är gjorda runt ett nytt sulkoncept, som bl.a. inkluderar extrem lätthet och hög flexibilitet. De fyra koncepten under de nya linjerna karakteriseras som casual, aktiv, dynamisk och elegant.

Lloyd passar den kräsna förbrukaren, som prioriterar elegans, och som inte går på kompromiss med kvaliteten, och med de senaste linjerna finns det också något till dem, som önskar en mer avslappnad look, men samtidigt vill bevara den gode stilen.

Utöver skor producerar Lloyd också läderaccessoarer, bland annat väskor och plånböcker till både damer och herrar, skärp, kalendrar och dessutom strumpor.

En tysk skofabrik blev grundlagt 1888 och fick under 1920-talet namnet Lloyd. Sedan dess har Lloyd varit garant för läderskor av hög kvalitet med optimal passform i tidlös design producerat med tysk noggrannhet, vilket gör att Lloyd skor hör till i den något dyrare delen av skalan.

Medan en del av själva produktionen idag är flyttad utomlands, är det fortfarande på fabrikens bas i Tyskland som alla Lloyd skors kvalitetsstandarder definieras och utvecklas.

 

 

Skor:

Märkesskor:

 

Regler/info:

 

--------------------
Se även:
Lloyd Homepage