Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Kawasaki skor

Snygga och moderna, Kawasaki skor har en klassisk unisex form och fås i ett hav av färger och mönster. Därför kan man alltid hitta skor, som passar till stil och humör. Skon är en tvättäkta fighter, för även om den har åkt ut från modebilden ett par gånger, har den alltid vänt tillbaks. Kawasaki skor är lätta och lekfulla, samtidigt som att de är behagliga.

Kawasaki skor är tygskor med gummisula och mocka på spetsen. Även om namnet låter asiatiskt är skon designad i Danmark och användes ursprungligen som badmintonsko under 70-talet.kawasaki skor

Comeback

Innan 1972 använde badmintonspelarna vanliga gummiskor, men spelarna efterfrågade en sko som var lättare och som hade en bra gummisula, så man kunde stå stabilt på banan, när man skulle ta alla de snabba steg som sporten kräver. Det var på den bakgrunden som Kawasaki skon skapades. Skon fick dock ge plats åt andra skor, och i en period var skon bortglömt. Under 80-talet kom skon dock tillbaks på marknaden – eller golvet.Dansgolvet blev skons nya plats under 80-talet.

Den lätta sportskon blev superpopulär bland ungdomarna. Man såg inte mycket till Kawasaki skorna under 90-talet, men för ett par år sedan fick Kawasaki skorna en comeback och de är idag ytterst efterfrågade bland de unga som använder den som vardagsskor.

Kawasaki skor fås som knytskor eller sneakerns och i ett hav av färger och med många spännande tryck. Förutom skor kan man också få trendiga skosnören i olika färger eller med roliga tryck och ett litet urval av väskor. Varje månad har Kawasaki skor ett tema, till exempel camouflage-tema i januari, djurtryck i februari och vårfärger i mars. Skon kostar cirka 350 kronor och kan köpas i många skobutiker eller på nätet.

 

 

Skor:

Märkesskor:

 

Regler/info: