Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Herrskor

De rätta skorna är en viktig del av en mans påklädning, och därför ska man tänka sig för och vara noggrann när man köper herrskor.
Bland märken för herrskor finns det många att välja bland, bl.a. Ahler, Vagabond, Camel Active, Dockers, Clarks, Lloyd, Hilfiger, Lacrosse, Timberland, Playboy m.fl. De olika märkena representerar olika design och användningsområden.herrskor

Fräckt och nyskapande design

Exempelvis gör Lloyd de perfekta herrskorna för den klassiskt orienterade mannen. Det finns ett hav av olika modeller, men i all design har man framför allt lagt vikt på kvalitet. Här är man alltså säker på att verkligen få något för pengarna. Ett par Lloyd herrskor passar den kräsne mannen, som prioriterar elegans.

Vagabond designar primärt herrskor i fräckt och nyskapande design, om man jämför med de mer klassiska skoproducenterna. I denna säsong har Vagabond t.ex. ett par herrskor, som består av läder, textil och gummi, en fräsch, vit sommarsko med olika stjärnmönster. En annan av deras skor som är värd att nämna er en brun lädersko med lång, platt tå och svarta skoband.

Timberland producerar sportiga herrskor till både avslappnad och mer extrem sport. De gör också såkallade miljövänliga skor. En känd Timberland modell är t.ex. den läckra vandringsstöveln med Goretex membran. De gör också vanliga vandringsskor samt sandaler.

I motsats till förr kan man idag få tag på herrskor som passar alla smaker och alla plånböcker, inte bara klassiska svarta herrskor eller väldigt dyra skor. På nätet kan man också hitta skor i stora storlekar.

 

 

Skor:

Märkesskor:

 

Regler/info: