Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Ecco skor

Varje år säljer Ecco mer än 12 miljoner par skor. Om det var vad ägaren Karl Toosbuy föreställde sig, då han för 40 år sedan grundlade Ecco förtäljer inte historien. Men idag är Ecco inte desto mindre ett märke som står för kvalitet, elegans och unikt skodesign. Ecco säger själv att målet är att bli ledande i världen – både gällande nytänkning men också passform. Och Ecco har ju också alltid kännetecknats genom gediget handverk, förnuftig passform och ett elegant utseende.
Skor till alla


Der finns Ecco skor till herrar såväl som till damer och barn. Sortimentet är milt sagt brett. Du finner både trendiga sneakers till killar och tjejer i alla åldrar, samt högklackade skinnskor och läckra stövlar till den upptagna affärsdamen. Att det dessutom finns ecco skor till den aktiva golfspelaren kan väl knappast överraska någon! For många svenskar är namnet ”Ecco” synonymt med det glada 80-talet, då man fick Ecco skor av sina föräldrar och andra släktingar – den goda passformen gjorde skon attraktiv för många välmenande mammor och pappor, och så hade den ett rimligt pris. För även om ett par Ecco inte är lika billiga som märkeskopior av skor från Asien, så är de inte heller svindlande dyra. Liksom med design och passform kan man säga att Eccos nyckelord är förnuft.

Receptor Technology


Ett av de nyaste tilltagen hos Ecco är den såkallade Receptor Technology, som gör en rad av företagets fritids-skomodeller till absolut ledande i relation till slitstyrka och samtidigt komfort. Teknologin har hämtat sitt namn i de nerver som förbinder den löpande med jorden – Receptor nerven är nämligen benämningen på de nervbanor som fångar upp människans fysiska kontakt med jorden. Under mottot ”Om du inte kan märka terrängen, kan du inte reagera på den” är Ecco skor under detta program extra bearbetade för att garantera löparen maximal prestation och komfort.

 

 

 

Skor:

Märkesskor:

 

Regler/info:

 

Se även:

Ecco Homepage