Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Diesel skor

Diesel är känt som klädmärket som plötsligt dök upp och i stort sätt övertog jeans-marknaden från Levis. I löpet av få år blev Diesel känt för sina trendiga modekollektioner som appellerade till unga med stilsäker smak och gott om pengar på banken. För billiga var de inte, Diesel produkterna.

I gengäld var och är Diesel ett märke, som utöver värdet i sin logo förmår att skapa designkläder som sjuder av en avslappnad stil. Antingen det handlar om tröjor med ett närmast italienskt snitt eller trashade jeans med förtvättad slitage till de helt unga – Diesel är garanti för trendiga kläder. De har också allt från glasögon och mössor till jeans, t-shirts och tröjor. Några är förtvättade, vilket ger ett 2. hand look, andra har ett mer mondänt uttryck.diesel skor

 

Och så har vi Diesel skor. Liksom klädkollektionerna är Diesel skor eleganta och stilsäkra – och inte billiga! De finns naturligtvis i många varianter och modeller, men av de mer iögonfallande kan nämnas sneakern Diesel Explorer. Den är framställd i vitt skinn av en superstark kvalitet. Skon, som har velcro-stängning har som alltid när det handlar om Diesel produkter, en trendig och unik design. Du skal se denna annorlunda Diesel sko, för den illustrerar ytterst väl vad Diesels designare kan. Nämligen att skapa en trendig och tidstypisk sko, som både är stilsäker och ytterst originell. Diesel Explorer kostar drygt 1100 kr.

Många olika människor använder Diesel skor. Från den aktiva tv-reportern till den ivriga joggaren i villakvarteret. Gemensamt för användarna är inte desto mindre, att de är villiga till att spendera det extra, som en kvalitetssko med en unik design kostar. Och så skal man akta sig för att köpa Diesel skor på nätet. Det borde dock inte vara ett stort problem – de flesta skobutiker i Sverige säljer nämligen Diesel skor.

 

 

Skor:

Märkesskor:

 

Regler/info: