Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Converse skor

De legendariska Converse skorna tillhör den familj av skor som med jämna mellanrum översvämmar skomarknaden som ”det enda rätta” att gå i, för att så plötsligt försvinna igen. Men när man så tror att Converse skor är borta för alltid, så dyker de plötsligt upp burna av medlemmarna i ett populärt band, och så startar hela hypen igen.

Det var i varje fall det som hände då det amerikanska indie bandet The Strokes för drygt 5 år sedan blev världsberömda. Utöver sina vackra ansikten bar bandmedlemmarna nämligen Converse skor, och så var de plötsligt trendiga igen. När det hände hade skon varit glömd av de flesta i en del år, men det förhindrade inte att den fick en comeback av stora dimensioner.converse skor

Ett hav av modeller

Idag blomstrar Converse modet som aldrig för. Företaget har lyckats omsätta sin plötsliga popularitet till ett hav av modeller och färgkombinationer, så det individuella intrycket som är så viktigt i dessa dagar blir prioriterat. Om det ska vara en Converse sko i läder eller i skrikande rosa spelar ingen roll – inte heller om tyget ska vara rutigt eller i neon. Det mesta har redan provats, när det handlar om design av Converse skon, som under lång tid har varit de ungas favoritskor. Och så får skorna en sliten kvalitet efter några veckor, som ger den en autentisk prägeln av street, som inga andra designerskor har lyckats kopiera med succé.

Givetvis är marknaden översvämmad av Converse kopior. Även i respektabla skoaffärer kan man hitta kopior som kostar en fjärdedel av vad ett par äkta Converse skor kostar. Men så håller oftast inte skorna mer än 14 dagar, de luktar förfärligt och den som har köpt en kopia har bara en önskan – att få ett par ordentliga Converse!

Ett par Converse sko kostar ca. 500 kr. och kan fås överallt. De fås i storlekar helt ned till de minsta barn, och både familjefädrar och karriärkvinnor slänger raskt på sig de ungdomliga och avslappnade knytskorna. Det blir spännande att se hur länge Converse hypen varar denna gång. Men spara dina par, oavsett hur gamla och slitna de är. För de kommer på mode igen. Om inte förr, så när dina barn blir tonåringar!

 

 

Skor:

Märkesskor:

 

Regler/info: