Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Caterpillar skor

Caterpillar skor signalerar damm, svett och svart dieselolja samtidigt som att de har ett rått urbant look. Caterpillar gör stövlar och skor av absolut högsta kvalitet, som kan användas både på byggplatsen och som modeskor i storstadsdjungeln.

Skorna blev introducerade 1994 av skofirman Wolverine World Wide, som är ledande inom icke-atletiska skor i samarbete med Caterpillar Inc. – ett amerikanskt företag, som med 100 års erfarenhet bakom sig, är världens största producent av byggnings- och grävmaskiner. Caterpillar skor och Caterpillar stövlar har hittat fram till storstadens gator.caterpillar skor

5 olika varianter

Caterpillar Inc.’s goda rykte som ett företag som producerar god, gedigen kvalitet, gäller också för Caterpillar skor som ses som ett slags merchandise. Caterpillar skor, också kallade CAT Footwear eller CAT skor, blev så populära, att man idag kan köpa kläder, väskor, solglasögon och säkerhetsprodukter av samma märke.

Caterpillar skor, CAT Footwear, fås i 5 olika varianter:

Work, en CAT sko som kan klara det hårda livet på en byggplats. Skorna är säkerhetsskor med stålarmering och kevlar fibrer och samtidigt har de en stilsäker design

iTechnology är en arbetssko, som är lika bekväm som en sportsko. Skon är designad i kraftigt läder till den upptagna mannen, och är därför stötabsorberande.

Classics-modellen är den så kallade Colorado Bruiser. Kanske känner du inte till namnet, men du känner säkert igen utseendet: Höga, solida läderstövlar, med remmar och silverspännen vid ankeln. Dessa Caterpillar stövlar har en styrka som i en fart kan kickstarta den ondaste Harley Davidsson motorcykel.

Urban-kollektionen knyter ihop Caterpillar skons autentiska, robusta kvaliteter med moderna detaljer som trendiga färger och en kreativ design. En sko som appellerar till nutidens kompromisslösa ungdom.

Legendary Raw. En CAT stövel vars utseende och kvalitet är legendarisk. Rustik, modern look med stor genomslagskraft, som passar bra till jeans och därför har blivit en jättesuccé i USA.


 

 

Skor:

Märkesskor:

 

Regler/info:

 

--------------------
Se även:
Caterpillar Homepage
--------------------

Adress:
Caterpillar
Ostra Larmg. 15
Centrumhuset Box 11448
Gothenburg
Sverige