Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Camper skor

Det finns många sätt att beskriva Camper skor. En sak är säkert – ett par Camper skor liknar inte andra skor! De kännetecknas vid stor färgrikedom och många detaljer, och så är humorn viktig. Ett par Camper skor är en säker garanti för att få uppmärksamhet vid familjeträffarna, och de utgör ett solitt blickfång, när man ser dem i butiksfönstret.camper skor

Spaniens hetaste skomärke är något så otraditionellt som ett familjeföretag i modevärlden. Med en kombination av sunt förnuft och nyskapande skodesign är Camper sko ett av detta års mest innovativa skomärke. Därför är det nästan också logiskt, att ett par Camper skor varken är för de rika eller de fattiga – alla ska kunna vara med, både vad angår pris och design.

Det är uppenbart att det är ett koncept som resten av klotet har tagit till. Camper skor har existerat i 30 år, och det har totalt sålts över 3,5 miljoner par skor i över 45 länder. För 30 år sedan var det bara folk i Spanien som visste vad Camper skor var. Idag känner nästan alla till den extravaganta och unika skon.

Vid sidan av produktionen av skor, som idag föregår från 60 unika butiker, har Camper lanserat restauranger och hotell, som på originella sätt understryker filosofin om att bevara balansen, sundheten och ärligheten i livet.

Till dem som vill ha ett par annorlunda vardagsskor, som också duger till fester, är Camper skor ett bra val. Några modeller är närmast fotformade och på gränsen till att vara tråkiga – men man tar ändå aldrig fel på det speciella kännetecknet vid Camper skor. De är originella och unika, och så har varje Camper sko sin egen fräcka utstrålning.

Under 2007 förväntar Camper skor en försäljning på över 200 miljoner euro.

 

 

Skor:

Märkesskor:

 

Regler/info:

 

--------------------
Se även:
Camper Homepage

Adress:
Carrer Elisabets
Barcelona
Spanien