Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Angulus skor


Om dina barn ska ha ordentligt skor, kan Angulus skor rekommenderas. Men även vuxna har glädje av de både sunda och snygga modellerna. Skorna framställs av naturens egna kvalitetsmaterial: Läder, ull och rågummi. Det yttre lagret av läder består av mjukt och elegant kalvskinn av hög komfort, fodret består av skinn eller ull och sulorna av plantage-rågummi av bästa kvalitet, som både är slitstarkt, flexibelt och isolerande.
100-årig historia

Historien om Angulus började 1904. Men tillverkningen av den naturformade modellen satte först på allvar igång i slutet av 1920-talet då man framställde den första naturformade Angulus skon till barn och vuxna. Sedan dess har missionen varit glasklar: ”Du ska skämma bort dina  fötter så mycket som möjligt - de ska bära din kroppsvikt genom ett långt liv. När dina fötter har det bra, har Angulus uppfyllt sin mission genom att bidraga till att öka din livskvalitet.

Transporterar bort svett

De naturliga materialen i Angulus skor garanterar att svetten inte stannar kvar i skorna med fara för svamp och andra fotsjukdommar. Barnfötter svettas ca. 2-3 matskedar svett om dagen, och även om det inte låter som så mycket, är det ändå tillräckligt för att skapa ett ytterst dåligt ”inneklimat”, om svettet inte transporteras bort.

En skos uppbyggning är avgörande för motorik och balans. En fot har 26 skelettdelar, som i synnerhet under de första åren är mjuka och böjliga, så när barnet börjar gå mycket i tvåårs-åldern, är det viktigt att foten kan arbeta naturligt. Det ser Angulus skor att den kan på flera olika sätt. Dels har de en längre invändig häl  – vilket innebär att hälen fortsätter under fotvalvet. Dels har de en solid häl, som håller foten ordentligt på plats. Tårna kan arbeta fritt i de naturformade skorna, som ger ideellt stöd till fot såväl som ankel. Abgulus skor har inte en invändig hålfotsinlägg, eftersom sunda barnfötter inte behöver extra stöd. Barn är ofta födda med en sänkning av fotvalvet, som gradvis försvinner i 2-3 års åldern. Insidan av Angulus skor är rak, så att stortån ligger i förlängning av de andra tårna, vilket skapar en  naturlig gång.

 

 

 

Skor:

Märkesskor:

 

Regler/info: