Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Adidas skor

Den populära Adidas skon uppfanns av tysken Adi Dassler. Med en filosofi om att skapa unika och slitstarka sportskor till atleter över hela världen startade Dassler 1920 sin produktion av Adidas skor - av material som var tillgängliga efter 1: a världskriget. Adi Dassler samarbetade under hela sin karriär med framstående atleter, vilket hjälpte honom att hela tiden förbättra utvecklingen av den optimala skon till krävande idrottsprestationer över hela världen.

Idag är Adidas ett av världens ledande klädmärken och framställningen av sportartiklar omfattar såväl Adidasskor som tillbehör till basketball, fotboll, fitness, adventure, golf och mycket annat.Adidas skor

Exklusiva sportartiklar

Med en filosofi om att skapa unika och slitstarka sportskor till atleter över hela världen startade Dassler 1920 sin produktion av Adidas skor. Och även om Adidas idag har ett brett sortiment av exklusiva sportartiklar, så är det främst den karakteristiska sportskon som sportutövare över hela världen förknippar med Adidas.

En Adidas skoklassiker är inomhusskon Adidas Special, som är ytterst känd och populär i Sverige. Den är framställd i blå mocka och karakteriseras av sina 3 vita vingar på varje sida av skon. Skon är känd för sin komfort såväl som sin slitstyrka.

Idag är Adidas Special inte bara en av världens bäst säljande inomhusskor. Skon kan stoltsera med att ha varit ett deciderat modefenomen, som i synnerhet är populär hos den yngre publiken.

Adidas har en lång tradition av att marknadsföra sina produkter genom sponsring. Under de senaste åren har så markanta och populära fotbollsspelare som Zinédine Zidane, David Beckham och Allessandro del Piero spelat matcher och gjort mål iförda fotbollsskor med den klassiska Adidas logon. Vid de Olympiska Vinterlekarna i Salt Lake City var över hälften av alla atleter iförda Adidas produkter.

Med Adidas som officiell sponsor vid de Olympiska spelen i Beijing i 2008 fortsätter företaget sin långa tradition av sponsring av sportarrangemang över hela världen.

+ Adidas fotbollsskor

 

 

Skor:

Märkesskor:

 

Regler/info:

 

--------------------
Se även:
Adidas Homepage