Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Adidas fotbollsskor

Adi Dassler startade 1920 sitt företag Adidas, som efterhand har blivit ett unikt sportmärke. Namnet kom han på genom att sätta ihop sitt förnamn med de tre första bokstäverna av sitt efternamn.
Dassler behöll under hela sitt liv en god kontakt med förande atleter, så att han kunde vara säker på att hans Adidas sportsskor var optimala. Han var dessutom en av de första affärsfolk, som insåg fördelen med att sponsra sportutövare med sporttillbehör, vilket med tiden blev avgörande för Adidasmärket.Adidas fotbollsskor

På fötterna av så stora sportstjärnor

1954 vann det tyska fotbollslandslaget världsmästerskapet mot Ungern. Hela laget hade på sig Adidas fotbollsskor, och genombrottet var en realitet. Under de efterföljande decennierna utvecklade sig Adidas till att bli ett av världens största sportmärken.
Adidas fotbollssko är liksom andra Adidasprodukter lätt att känna igen. Skon har alltid de 3 klassiska Adidas-vingarna på sidan.

Utöver den detaljen varierar kännetecken och utformning, men Adidas förknippas alltid med kvalitet och optimal prestationsförmåga. Av samma anledning kostar skorna en del – i gengäld kan man se Adidas fotbollskor på fötterna av så stora sportstjärnor som David Beckham, Zinédine Zidane och Allessandro del Piero.

Adidas har designat och producerat ett otal fotbollskor. En av de mest populära är modellen Predator® Mania som är en förbättring av den tidigare modellen Predator® . Den blev introducerad vid FIFA World Cup™ I 2002 och har sedan dess sålt miljoner.

Ett par typiska Adidas fotbollskor kostar mellan 900 kr. och 1900 kr.

 

 

Skor:

Märkesskor:

 

Regler/info:

 

--------------------
Se även:
Adidas Homepage