Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Tiger Skärp

Många väljer att bara säga Tiger, men Tiger of Sweden är faktiskt företagets fullständiga namn. Historien går tillbaks till 1903, då Tiger etablerades. Idag har det vuxit till ett starkt och stilsäkert märke som vänder sig till folk som är medvetna om smak – och kanske även en smula progressiva.

tiger skärp - seriös stil - tiger skärp

Tiger är ett starkt märke

Tiger producerar kollektioner i en formel och seriös stil, men det finns också drag av både avslappnad stil och urban-feel i deras designlinje. Dessutom har det svenska företaget profilerat sig genom att det på deras skärp finns gedigna skräddardetaljer, som ger en prägel av kvalitet till sortimentet.

När man diskuterar pris, kan man som tumregel säga att Tiger skärp är i den övre klassen – men i den billiga delen av den övre klassen. Det innebär alltså att Tiger är ett starkt märke som skickar kraftiga signaler – och det kan fås till ett ok pris (givetvis beroende på vad man tycker är ett ok pris).

Tiger of Swedens jeans kollektioner verkar vinna popularitets priset – i alla fall om man frågar den kvinnliga publiken! Men Tiger skärp är också populära – och det säljs riktigt många av dem i de lite finare svenska modebutikerna.

Kollektionerna vänder sig både till kvinnor och män, och du har kanske hört om några av de mest kända som t.ex. Tiger Jeans, Tiger of Sweden Women, Tiger of Sweden Men, (som består av både Men’s Black label och Men’s Silver).

 

Skärp:

 

Märkesskärp:

 

Regler/info:

 

--------------------
Se även:
Tiger of Sweden