Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Friis & co skärpFest, glitter och glamour är en del av det man får om man väljer Friis & co skärp. De ser ut att ha kostat en förmögenhet, men man behöver inte länsa sitt konto för att köpa ett! Eller som företagets slogan uttrycker det: A bit of luxury for every day. Det är inte överraskande, att Friis & co har en historia som producenter av merchandise för olika rockgrupper (de var så de startade 1995), för deras glittriga värld väcker minnen om rock- och glam-konserter.

 

Hvordan finder jeg den rette længde

Friis & co skärp

En av de populäraste versioner av Friis & co skärp är de karakteristiska kron-skärpen, där spännet består av en stor, glitter-glimrande krona. Själva lädret är oftast enfärgat (rött, svart, vitt) och ger därmed en kontrast till ”juvelerna”. Andra populära Friis & co skärp är de rutiga, svart/vita/beigefärgade, som tydligt avslöjar inspirationen från det ytterst klassiska Mulberry. Inspirationen från Mulberry ses också i företagets övriga kollektioner. Inte minst väskorna. Der är dock inte tal om kopior, men om en utveckling av de vackra mönstren. Andra förebilder är de italienska stil-ikoner Chanel och Gucci. Så om man inte har råd till dessa märken (man ska räkna med minst ett par tusen för ett skärp), så är Friis & co skärp glimrande alternativ.

Klassiska modeller

Inte alla Friis & co skärp är inspirerade av glitter- och glam-världen. Det finns också mer diskreta, rent av klassiska modeller för herrar och mindre vågade kvinnor. Bland dem kan man t.ex. nämna det snygga, svarta herrbältet med stålspänne (serien heter ”F by Friis”), som också är helt i särklass. Förutom skärp och väskor gör Friis & co en lång rad accessoarer, bland annat skor, smycken, solglasögon och underkläder, som dessutom matchar! Man kan alltså enkelt köpa både skor, skärp och väska i samma stil. Företaget gör sex årliga kollektioner, där de försöker att leva upp till sina mål om en lite festligare vardag med en massa produkter att välja mellan.

 

 

Skärp:

 

Märkesskärp:

 

Regler/info:

 

Se även:

Friis & Co Homepage