Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Dolce Gabbana skärp


Är du något av en märkesnörd, så har du säkert redan minst ett skärp från Dolce Gabbana i din garderob. Dolce betyder ljuv på italienska, och om man väljer att investera i ett Dolce Gabbana skärp får man ett lyxigt smakprov av  “la dolce vita” – “det ljuva livet.” Skärpen fås både till kvinnor och till män, och i alla tänkbara material och färger. De klassiska svarta och bruna skärpen för dem som föredrar en diskret framtoning, och de provokerande röda eller gula för dem som föredrar att synas. Eller så väljer man kanske det välkända  skärpet i ormskinn.

 

Det italienska teamet

 

Dolce Gabbana skärp

Domenico Dolce (f. 1958) och Stefano Gabbana's (f.1962) påbörjade sitt kreativa samarbete 1982, när de var 20 resp. 24 år. Stefano var grafiker och Dolce hade utbildat sig inom modevärlden, och att de var varandras motsatser gjorde dem till perfekta partners . I början var många misstänksamma mot dem och ansåg att de var för unga för att kunna lyckas i den hårda modevärlden, men att olyckskorparna hade tagit fel fick designteamet övertygande bevisat. Endast 3 år senare, i oktober 1985, var de med på Milano Colleziono Fashion show, där de fick ros för sin talang, och ett år senare lanserade de sin första kollektion, där dolce gabbana skärp var framträdande bland assesoarerna. Sedan dess har designteamet skapat, producerat och distribuerat kläder, lädervaror, skor, smycken, väskor och skärp. De är med i alla led av produktionen, från planläggning och design till direkt distribution i Dolce & Gabbanas egna butiker , eller de ledande, extravaganta butikskedjorna.

Här köper du


Att det är ett Dolce Gabbana skärp du har investerat i behöver ingen tvivla på, då det välkända logot oftast är relativt framträdande. Det finns ett stort urval av butiker på nätet som säljer deras skärp, men givetvis ska man vara försiktig. Design och kvalitet är i topp och de kostar därför också en hel del mera än vanliga skärp. Det är inte alla som har råd att köpa skärp från Dolce Gabbana och därför finns det många som kopierar dem i en sämre kvalitet och säljer dem billigare. Därför ska man vara uppmärksam, om man har tänkt sig att köpa skärp från Dolce Gabbana, så man inte står med en falsk vara.

 

 

Skärp:

 

Märkesskärp:

 

Regler/info:

 

Se även:

Dolce & Gabbana
Homepage