Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Diesel skärp

Dina byxor får en helt extra dimension när de hålls uppe med Diesel skärp. Skärpen fås i ett hav av färger, former och stilar och kan vara råa, roliga, vilda, festliga, otraditionella och en hel massa mer. Tråkiga är de i alla fall inte, och de gör mycket mer för dig än att bara hålla uppe dina byxor. Således kan man hitta sin personliga stil genom att välja det Diesel skärp som passar just dig, antingen du ska på fest, i skolan eller på arbete. Du kan köpa Diesel skärp till tjejer, killar, kvinnor och män. Företagets profil är ung och trendig och strävar efter att nå de unga, urbana och stilmedvetna människan.

 

Mycket mer än skärp

Diesel skärp

Diesel gör inte bara skärp, men även skjortor, linnen, tröjor, klockor, hattar, skor, parfymer och inte minst byxor. Företaget grundlades 1978 av de två italienska designerna Renzo Rosso och Adriano Goldschmied i den norditalienska staden Molvena, men ägs idag av Rosso. Renzo Rosso ville gärna ha ett företag som tog chanser och höll sig borta från allt som var lagom. Han allierade sig med kreativa och talangfulla människor, som liksom som han själv vägrade att följa de rådande normerna för modet, men istället insisterade på det unika och det speciella. Det ser man bland annat på designen av Diesel skärp, som konstant utvecklar sig. Att företaget är framgångsrikt behöver man inte diskutera, för idag har Diesel mer än 3500 anställda och är ett av de mest populära märkena i branschen.

De ungas favorit

Det är i synnerhet ungdomar som har tagit Diesel skärpen till sig – och på sig. De lockas av den rebelliska stilen (”vi är inte slavar under modet”), det vågade snittet, färgerna, formerna, den urbana stilen och av företagets kant och kvalitet. De mest sålda Diesel skärpen är nog de rustika och de klassiska herr skärpen. En annan av företagets storsäljare bland skärpen är de såkallade kedje-skärpen, som består av två längder av gamla kedjor på varje sida av läderremmen. Ett annat populärt Diesel skärp är det såkallade technoskärpet, som kan fås i svart eller mörkbrunt läder med Diesel logon fastgjort på toppen.

 

 

Skärp:

 

Märkesskärp:

 

Regler/info: