Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Seiko Diamond

Seiko Diamond har skapats åt kvinnor. En elegant och stilren damklocka, som kan fås i många varianter. Priset är inte billigt, men design och kvalitet går hand i hand hos Seiko. Från att företaget introducerade det berömda Quartz 1968, till idag har succén stigit och stigit för Seiko. Medan de flesta herrar är hänförda över Seiko Kinetic, så är Seiko Diamond en fullträff när det handlar om lyxiga och exklusiva damklockor.seiko diamond

Toppkvalitet

Från klockrem till den innersta mekaniken, har Seiko alltid utmärkt sig genom att vara av toppkvalitet. Företaget har som få lyckats kombinera revolutionerande teknologi och trendig, tidlös design. Det har gjort klockorna till säkra val för dem som önskade att utstråla personlighet och stil, samtidigt som de ville äga en klocka som kunde hålla i många år. Seiko Diamond är inget undantag – en oöverträffad och klassisk design möter mekanisk snille i denna evigt unga damklocka.

Seiko Diamond kännetecknas också genom sina diamanter. Ett exempel är Diamond klockan ”SUJD46”. Denna klocka är liten och elegant och har totalt 14 diamanter placerade på produkten. Klockan är vattentät ned till 30 meter och glasplattan i klockan är av kristall, vilket gör den motståndskraftig mot de värsta skråmor och repor. Klockan levereras i en exklusiv presentask. Trots det speciella namnet är Seiko Diamond SUJD46 en vacker och stilren damklocka, som utstrålar elegans och lyx. På det sättet är Seiko Diamond ännu en succéprodukt för en av världens ledande producenter av märkesvaror.

Men Seikos historia är full av succéhistorier. Då Seiko introducerade sin Kinetic klocka, blev det om möjligt en ännu större revolution än Quartz. Mellan de två klockorna gick flera årtionden. Seiko Diamond lever upp till de föregående klockorna kvalitet, men alltid med den nyaste teknologin. På det sättet är tradition och nyskapande förenat i Seikos klockor.


 

Klockor:

Märkesklockor:

Regler/info:

 

--------------------
Se även:
Seiko Homepage

--------------------