Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Herr klockor

Huvudfunktionen för stiliga herr klockor är inte längre att se till att dess bärare håller tiden. Den tiden då armbandsklockan hade en nödvändig funktion som tidsmätare är över. Idag har mobiltelefonen med sina många finesser för längesen övertagit tidsfunktionen från klockan, men det betyder inte att klockan har blivit meningslös. Det gamla armbåndsuret har bara fått en annan funktion, nämligen som accessoar, och idag har  klockor ett långt högre statusvärde än förr i tiden. Det är svårt att föreställa sig en man med en chefstitel utan ett pampigt armbandsur. Herr klockor är därför också en populär present, eftersom man kan glädja mottagaren med en personligt utvald klocka som passar just hans stil.

 Klockor i olika prisklasser

 

Herr klockor

Herr klockor kan fås i alla prisklasser. För dem som inte har så mycket att röra sig med kan man hitta snygga och billiga klockor hos stora butikskedjor som Stjärnurmakarna och Ur & Penn, som har butiker över hela landet. Vill du hellre investera i en lyxig klocka, så gör alla de stora modehusen som Emporio Armani, Dolce & Gabbana och Hugo Boss herr klockor som matchar deras övriga kollektion. Man kan även få lyxiga klockor som verkligen fungerar som statussymboler. Många av prestigeklockorna kostar mellan 100 000–200 000 kr. Då handlar det om armbandsur som inte bara visar vad klockan är i olika tidszoner, redovisar lufttryck och har djupmätare utan dessutom signalerar framgång till likasinnade. Andra populära märken bland klockor för herrar är Rolex, Breitling, TAG Heuer eller Patek Philippe som är favoriten bland affärsmän och playboytyper. 

Att köpa klockor på nätet


Det borde inte vara några stora problem att köpa herr klockor på nätet, men man ska ändå tänka sig för en smula. Det finns en stor marknad för falska klockor, och många kända klockmärken som till exempel SEIKO avråder bestämt från att köpa klockor i en nätbutik - förutom de nätbutiker som även har en fysisk butik som har stämpel som är stämplad som auktoriserad förhandlare. Om det inte är en märkesklocka man är på utkik efter, men bara en rolig, annorlunda klocka, finns det många möjligheter på nätet. Man kan även ha tur och fynda på en av de många nätauktionerna.

 


 

Klockor:

Märkesklockor:

Regler/info:

 

Se även: