Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Dolce Gabbana klockor


När man ser kollektionen av Dolce Gabbana klockor, får det gamla talesättet ”tid är pengar” en annan innebörd, klockorna ligger nämligen högt uppe på prisbarometern. Det gäller för övrigt alla produkter från Dolce Gabbana eller D&G, som är den ungdomliga, urbana, lite billigare och mer vågade signaturen för företagets kollektioner.  Oavsett om du väljer Dolce Gabbana klockor eller D&G klockor är det mer än bara en klocka du köper. Det är lika mycket ett smycke, ett personligt uttryck, ett statement.

 Ett tidlöst intryck

Dolce Gabbana klockor

På ena sidan av deras designkollektion har vi vackra, klassiska, stilrena Dolce Gabbana klockor, som signalerar klass, kvalitet och exklusivitet. Här är det tidlösa intrycket framträdande, eftersom klockorna är klassiska, formella och distingerade. Designen är baserat på att kunna användas under en längre period, inte på nyckfulla ögonblicksupplevelser.På den andra sidan av designkollektionen är D&G klockor vildare, mer vågade och fantasifulla, bland annat inspirerade av rockglam och romantik med massor av glittrande rhinsten – alltid med en glimt av ironi. D&G klockor är inspirerade av gatuliv, musik och allt som sker här och nu. De är uttryck för en personlig stil som saknar begränsningar, förutfattade meningar och traditionsbundet utseende.

Första kollektionen

Den första kollektionen av D&G klockor lanserades i februari 2000, och blev snabbt en gedigen succé. Klockorna marknadsförs av det italienska Binda International, som sedan 1906 har producerat klockor av hög kvalitet, bland annat Breil klockor. Även om klockorna produceras hos Binda, är varje klocka ett uttryck för kreativiteten hos de två italienska stjärndesigners. Liksom klädmärket har Dolce Gabbana klockor två årliga bud (vår och höst), på hur tiden ska presenteras på bästa sätt på en dams eller en mans arm. Dolce & Gabbana skapar, producerar och distribuerar kläder, lädervaror, skor, accessoarer, parfym, glasögon samt inte minst klockor och smycken. De två grundläggarna har alltid stått för det kreativa och stilmässiga input för båda sina märken och hyllas av en stor del av stjärnorna från Hollywood och modefabriken. Således har bl.a. Madonna, Kylie Minogue och Isabella Rossellini gått med Dolce Gabbana.

 


 

Klockor:

Märkesklockor:

Regler/info:

 

Se även:

Dolce & Gabbana
Homepage