Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Dam klockor

Huvudfunktionen för snygga dam klockor är inte längre att se till att dess bärare håller tiden.  Den tiden då armbandsklockan hade en nödvändig funktion som tidsmätare är över. Idag har mobiltelefonen med sina många finesser för längesen övertagit tidsfunktionen från klockan, men det betyder inte att klockan har blivit meningslös. Det gamla armbåndsuret har bara fått en annan funktion, nämligen som accessoar, och idag har klockor ett långt högre statusvärde än förr i tiden. Många använder klockan som ett smycke, och har olika klockor i olika design, så att de ska kunna matcha kläderna, liksom vanliga smycken. Klockor är därför också en populär present, eftersom man kan glädja mottagaren med en personligt utvald klocka som passar just hennes stil.

 Olika prisklasser

 

Dam klockor

Dam klockor kan fås i alla prisklasser. För dem som inte har så mycket att röra sig med kan man hitta snygga och billiga klockor hos stora butikskedjor som Stjärnurmakarna och Ur & Penn, som har butiker över hela landet. Vill du hellre investera i en lyxig damklocka, så gör alla de stora modehusen som Gucci, Dolce & Gabbana och Dior klockor som matchar deras övriga kollektion. Det har även blivit populärt bland kändisar att lansera sin eget klockdesign, man kan t.ex. få en rosa Paris Hilton klocka, om man vill bli påmind om stilikonen Paris varje gång man kollar vad klockan är.

Att köpa klockor på nätet


Det borde inte vara några stora problem att köpa klockor på nätet, men man ska ändå tänka sig för en smula. Det finns en stor marknad för falska klockor, och många kända klockmärken som till exempel SEIKO avråder bestämt från att köpa klockor i en näbutik - förutom de nätbutiker som även har en fysisk butik som har stämpel som som är stämplad som auktoriserad förhandlare. Om det inte är en märkesklocka man är på utkik efter, men bara en rolig, annorlunda klocka, finns det många möjligheter på nätet. (addiction by jetset, mango klockor)Man kan även ha tur och fynda snygga dam klockor på en av de många nätauktionerna.


 

Klockor:

Märkesklockor:

Regler/info: