Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Certina klockor

Certina klockor står för sportklockor av den välkända schweiziska kvaliteten. Det schweiziska företaget Certina upprättades 1888, och sedan dess har Bröderna Kurths nyckelord varit pålitlighet, precision och nyskapande. Certina klockor är i regel vattentäta, och glaset är repfritt safirglas. Namnet Certina kommer från det latinska ordet "certus", som betyder "säker" och "pålitlig".

Som den ledande schweiziska producenten av sportklockor i mellanprisklassen har Certina klockor alltid varit av den bästa kvaliteten till ett rimligt pris. Certina klockor producerar robusta sportklockor till både damer och herrar.cartina klockor

Estetisk Innovation

Intresset för att framställa sportklockor har alltid varit stort, och det resulterade 1959 i introduktionen av "Double Security" konceptet, som lyfte vattentätheten och stötmotståndet till nya höjder. Det nya konceptet blev testat på alla möjliga sätt och klarade samtliga utmaningar.

Designarna bakom Certina klockorna har alltid lagt stor vikt på estetisk Innovation och har dedikerat sitt arbete till den sportiga stilen. Ända från början blev bara de bästa komponenter och material använda: titan, 316L rostfritt stål, safirkristall och de bästa schweiziska ETA urverk.

Certina klockor marknadsförs idag i tre kollektioner: Sport, Classic och Guld, så det finns något både till den som vill vara utpräglat sportig, och till den som vill vara sportig men med en
mer klassisk eller elegant touch.

I den senaste kollektionen har Certina klockor förenat exklusiv design och sportig elegans och skapar på det sättet balans mellan estetik och prestation. Certina klockor passar dem som värdesätter funktionalitet och precision, och som samtidigt inte går på kompromiss med stilen.


 

Klockor:

Märkesklockor:

Regler/info:

 

--------------------
Se även:
Certina Homepage