Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Casio klockor

Med en målsättning om att hjälpa folk i deras dagliga liv och hålla samhället i rörelse, skapar Casio sina Casio klockor. Klockorna är berömda för sin design, sin slitstyrka och sin mångfald – det finns Casio klockor till den aktiva dykaren, till den stressade affärsmannen och till löparen, som vill ta tid på sin löptur. En Casio klocka kan vara smal eller bred, men den är alltid ett resultat av Casios mångåriga utveckling av digitala produkter.casino klockor

I takt med andra digitala produkter har Casio klockor genom åren fått fler och fler användningsområden. Idag finns en lång rad Casio klockor, som alla är speciellt skräddarsydda till sin målgrupp. Tonåringar kan få Casio klockor i neon eller rosa, och familjefadern kan skaffa sig ett av de exklusiva analoga Casio klockorna från ”Felite” serien. Det finns radiostyrda klockor, klockor med inbyggd kalender och telefonlista och givetvis det legendariska G-SHOCK system, som med hjälp av solceller försäkrar användaren om att aldrig behöva byta batteri.

Världens första digitalklocka

Av speciella historiska Casio klockor kan nämnas CASIOTRON från 1974, som var världens första digitala armbandsklocka. Man ska inte heller glömma att nämna världens första digitalklocka med inbyggd miniräknare. Det var på den tiden som en digitalklocka var en revolutionerande omvälvning. Så kunde bäraren gå runt och klara av alla räknestycken när som helst! Det var ett säkert sätt att visa alla vännerna att man var med på den senaste flugan.

Idag kombineras det digitala och det analoga på en lång rad Casio klockor, som alla är trendiga och stilsäkra i design och framställningssätt. Casio klockor skapas från japansk Enterprise, som med tiden har erövrat hela världen.

Liksom kameror, musikinstrument och andra produkter är klockorna moderata i pris. Man betalar med andra ord inte bara för design och logo – först och främst betalar man för en noggrant uttänkt och framställd kvalitetsvara.


 

Klockor:

Märkesklockor:

Regler/info:

 

--------------------
Se även:
Casio Homepage