Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Wedins väskor

För alla dem som älskar väskor, men inte vill spendera en förmögenhet på dem, är Wedins väskor ett utmärkt val. Väskorna är av god kvalitet, de är moderna och har en god variation vad gäller användningsområden, färger, kvalitet och storlekar, och har ett pris som de flesta kan klara. Väskorna kan fås i allt från svarta klassiska modeller i skinn, små sällskapsväskor i färger, silver eller guld, till rymliga väskor med plats till allt en moderna kvinna behöver ha med sig, antingen hon ska ha en väska med sig på jobbet, eller om hon ska på fest.Ledande aktör

Wedins väskor

Wedins Sko & Accessoarer är en ledande aktör inom segmentet skor och accessoarer i Norden, med välkända varumärken som till exempel Wedins väskor och ett butiksnätverk på 179 butiker. I december 2006 lade företaget en ny strategi med tre tydliga kedjekoncept. Företaget drivs idag på tre områden genom kedjorna Wedins, Accent och Rizzo. Wedins är uppdelat på skobutiker med ett urval av accessoarer, och större butiker med ett integrerat utbud av skor och accessoarer som handskar, smycken, mössor, paraplyer och skarfar. Accent säljer accessoarer och är mer specialiserade i sitt sortiment som består av Wedins väskor, accessoarer och produkter till resor, som kvalitetsresväskor, och kedjan har en marknadsledande position i Norden.

 

Mer offensiv utveckling


Rizzo ligger i det övre pris- och kvalitetssegmentet inom skor, väskor och accessoarer. Utgångspunkten och modetraditionen är italiensk, men designerna hämtar inspiration från alla världens hörnor. Största delen av kollektionen produceras i Italien, huvudsakligen i Marche och Verona, där väskproduktionen traditionellt har haft sitt högsäte. Wedinkoncernen är i slutfasen av en större förändring. Efter att företaget i september 2007 övertog den norska accessoarkedjan Morris, tog Wedins det första steget mot en mer offensiv utveckling för att styrka sin position som en ledande specialist inom skor, väskor och accessoarer i Norden. Om du letar efter Wedins väskor på nätet bör du vara vara uppmärksam på falska väskor, det finns några nätbutiker som säljer märkeskopior av väskor och påstår att de är original.

 

 

 

Väskor:

Märkesväskor:

Regler/info:

 

 

Se även: