Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Skolväskor

När man ska köpa skolväskor, är det viktigt, att väskan passar till både den som ska bära den och till föremålet. Det är en väsentlig skillnad på en liten flicka på sex år och en stor kille på 16 år, och det är skillnad på om man ska ha små block och små böcker eller stora, tjocka böcker i väskan. Samtidigt är det viktigt att väskan är justerad, så den sitter korrekt och inte belastar ryggen eller axlarna.Skolväskor

Flera modeller och färgkombinationer

Ett ytterst populärt väskmärke är Dakine, som producerar skolväskor och ryggsäckar till elever och studerande i alla åldrar. Av andra väskmärken kan nämnas Panino, Ticket to Heaven, Fyra Fyrar, Disney, Eastpak, Puma, JanSport, Haglöf, The North Face och Fjällräven.

Bland de unga har i synnerhet skolväskor av märket Eastpak varit populära de senaste åren, och man har kunnat se den karakteristiska och ytterst enkla väskan i många olika färger och mönster, ofta dekorerad efter egen smak av ägaren.
JanSport skolväskor, som fås i flera modeller och färgkombinationer, har också blivit ett populärt märke. Dessa skolväskor är ytterst ergonomiska, och har många användbara detaljer. Samtidigt är väskorna väldigt enkla, men praktiskt designade.

I synnerhet Haglöf, The North Face och Fjällräven utmärker sig genom att göra skolväskor och vanliga väskor, som är välägnade till skolbruk, vad gäller ergonomi, design, användbarhet, axelbandens styrka och väskans generella styrka.

Det visar en test gjord av Konsumentverket, som samtidigt beskriver fem skolväskor som är direkt olämpliga till detta föremål, primärt eftersom de inte är ergonomiska.

 

 

Väskor:

Märkesväskor:

Regler/info: