Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Prada väskor

Det är inte bara priset som är i topp när vi talar om Prada väskor. Även prestigen är värd att nämna eftersom Prada i hög grad signalerar stil och lyx. Lyxiga material och enkla snitt kännetecknar väskorna från Prada, som är av extremt hög kvalitet. Åtskilliga stjärnor från Hollywood har hjälpt till att skapa den attraktion som kännetecknar Prada väskor, inte bara genom att bära dem till fester och premiärer, men även genom filmer som ”The Devil wears Prada”.

 Hollywoodstjärnornas favorit

Prada väskor

Även om många av världens mest kända topdesigners stylar Hollywoodstjärnor, så uppsöker Prada inte själv Hollywoodstjärnor. De kommer helt av sig själva. Helt enkelt för att de gillar stilen och den genomförda elegansen. Danska Connie Nielsen, som fick sitt internationella genombrott i Gladiator, har flera gånger uttalat sig om sin stora förkärlek för Prada. Även Madonna ses ofta i Prada. Samma gäller för supermodellen Iman – även känd som fru David Bowie.

Generationer av elegans

Genom generationer har Prada väskor förenat elegans och nyskapande på ett enkelt, men ändå vågat sätt. Faktiskt startade företaget just med att göra väskor och resväskor som såldes till den lokala överklassen i det exklusiva Galleria Vittorio Emanuele mitt i Milano. Bland annat skapade de resväskor i exotiska material och exklusiva väskor med kristaller. Det helt stora genombrottet kom i sluten av 1970-talet, då grundläggarens barnbarn, Miuccia Prada, övertog ledningen av företaget och expanderade med nya produkter (det senaste tilltaget är mobiltelefoner) och nya märken (t.ex. MiuMiu, Helmut Lang och Jill Sander), så det är mycket annat än just Prada väskor som förknippas med märket.

Företagets stolthet är dock fortfarande Prada väskor, som finns i ett hav av versioner, som nästan alltid är originella, nyskapande och genomtänkta in i minsta detalj. Visserligen är Prada inspirerad av modets historia (vilket modeföretag är inte det?), men det är aldrig bara en kopia. Prada är ett av de märken som kopieras mest och därför ska man vara extra uppmärksam på äktheten. Kontrollera sömmarna noga och undersök om lädret är av god kvalitet, det kan man tydligt märka när man står med väskan i handen.

 

 

Väskor:

Märkesväskor:

Regler/info:

 

 

Se även:

Prada Homepage