Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

MC väskor

Drömmer du om att susa genom Europa eller kanske om att uppleva Route 66 på en gammal Harley Davidson? Eller är du av den mer pragmatiska typen som använder motorcykeln eller mopeden till kortare, vardagsresor? Oavsett om man använder den mest till touring eller custom resor, behöver man MC väskor om man ska ha med sig varor, bagage eller utstyr på cykeln.Kan fås i alla storlekar

MC väskor kan fås i alla storlekar och de produceras i flera färger. Man kan få toppboxar och sidväskor till de flesta motorcyklar. Man kan dessutom ofta montera extra bromsljus och ryggstöd. Det är också en god idé att införskaffa ett integrerat låsbart bärhandtag. Väskan kan ha lock i toppen som öppnas med kodlås, och då behöver man bare nyckel när väskan ska låsas fast eller tas av motorcykeln. Allt efter vilken motorcykel eller moped man har, kan man få MC väskor som är anpassade till cykelmärket, till exempel motorcykelväskor som är specialgjorda till Harley Davidson, Yamaha Virago, Suzuki Savage eller Honda Shadow. Det kan vara en god idé att definera sitt behov innan man köper en MC väska. Några typer av väskor är anpassade friluftsmänniskor som ska ha med sig fiskespön, tält eller jaktutstyr. Andra är anpassade olika klimat. Några producenter satsar på en tuff image, och tillverkar väskor av svart skinn som är prydda med nitar.

Här hittar du väskor

En god idé når man ska köpa mc väskor, är att välja en med såkallade innerväskor i ett mer praktisk format än de ofta hårdare materialen som ytterväskorna är tillverkade av. En innerväska kan förenkla situationen avsevärt eftersom man kan ta ut hela innerväskan och ta den med sig. Man kan köpa väskor på nätet eller i en av de många MC-butikerna runt omkring i landet. Man kan även hitta begagnade cykelväskor på nätets många marknader. Motorcykelväskor kallas också för sadelväska, efter en väska som hänger på båda sidor om hästen, med en bred rem från den ena till den andra över ryggen på hästen. Sadelväskan används till att ha saker i om man ska ut på en längre ridtur med hästen.

 

 

 

Väskor:

Märkesväskor:

Regler/info: