Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Laptop väska

Det finns inte längre några ursäkter för att släpa runt på en tråkig laptop väska i svart nylon! När man äntligen har köpt en bärbar dator är det ju meningen att man ska bära runt på den, och då ska man även se till att man hittar en snygg väska till den. Det är dessutom en utmärkt presentidé till både henne och honom. Även om man redan äger en, så är det alltid trevligt med lite variation.Kreativt design

Producenterna av laptop väskor har insett att folk har tröttnat på att vara gråa och tråkiga, och därför är det allt lättare att hitta en väska i kreativt design. Väskorna finns i alla material och i alla prisklasser. Börjar man att undersöka marknaden, hittar man axelväskor, ryggsäckar, damväskor, cykelväskor och annat som avsett att  transportera en laptop i på ett tryggt och behagligt sätt. Du kan få din laptop väska i argentinskt koskinn, canvas, PU och till och med i velour – valmöjligheterna är oändliga. Vill du ha något annorlunda kan du också få en väska som går på solceller, och som inte bare ger ström till din dator, men som även kan ladda din MP3-spelare och din mobiltelefonen när solen skiner. Märken och butiker som är värda att nämna är t.ex. Moolight, Lilly K, Ebags, Talene Reilly, Incase, Vips , Crumpler och Acmemade.

 

Design och säkerhet


Kraven till laptop väskor har stigit under de senaste åren. Många av oss bär dagligen runt på både den bärbara, iPoden och mobiltelefonen, samt böcker, notat och personliga paper som vi måste ha med oss varje dag. En bärbar dator kräver optimalt skydd så den inte blir utsatt för skador. Kunder önskar en individuellt design, och det är inte längre bara säkerheten som betyder något när man ska välja sin laptop väska, den ska också helst vara snygg. Därför har det under de senaste åren kommit en rad produkter som fokuserar på trendig och elegant design - utan att gå på kompromiss med säkerheten.

 

 

 

Väskor:

Märkesväskor:

Regler/info: