Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Guess väskor

Guess väskor är populära i hela världen. Bakom Guess står två bröder vid namn Marciano, som grundade företaget 1981. Guess väskor utstrålar exklusivitet och stil i sin design och är därför populära hos många kändisar. Dock är Guess väskor et billigare alternativ till de väldigt dyra designväskorna som finns på marknaden. En mellanstor handväska från Guess fås för omkring 500 kr.Guess väskor

Amerikanska tyg med sin europeiska stil

Guess väskor fås i många utformningar, och handväskorna och axelväskorna är ofta i ett utpräglat ungt och spralligt design och ofta med logo, men de gör också klassiska svarta väskor i läder. Guess väskor var inte det första Marciano bröderna skapade – det startade med jeans. De två bröderna växte upp i Sydfrankrike och var därför präglade av den europeiska stilen. Under det tidiga 80-talet, då denimtyg (mer känt som jeanstyg) inte var så populärt, såg de en möjlighet för att kombinera detta traditionella amerikanska tyg med sin europeiska stil och därigenom skapa något helt unikt.

Dessa jeans blev en stor succé i hela världen så Marciano bröderna satsade på flera produktgrupper – bland dem givetvis Guess väskor – men även kläder, solglasögon, klockor och smycken. Guess använder sig i sin marknadsföring ofta av kända stilikoner, som många människor ser upp till. Bland annat har den modemedvetna jetsettaren Paris Hilton varit med i en av deras reklamkampanjer.

De har också hjälpt många spirande karriärer på väg. Modellen Claudia Schiffer fick sin supermodelstatus genom att medverka i en sexig kampanj för Guess jeans i slutet av 80-talet. Guess väskor fås över hela världen och är man på shoppingtur i en storstad kan man inte undgå at se en av de många Guess butikerna eller ett av de shoppingcentrum som säljer Guess.

 

 

Väskor:

Märkesväskor:

Regler/info:

 

 

--------------------
Se även:
Guess Homepage
--------------------