Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Gucci väskor

Bland exklusiva varumärken som gör väskor, kan man inte låta bli att nämna Gucci väskor. Gucci varumärket blev skapat av italienaren Gaccio Gucci 1921, och sedan dess har Gucci blivit ett av världens ledande märken inom påklädning - från skor till kläder och naturligtvis till de berömda Gucci väskorna. I slutet av 1960-talet uppstod Guccis välkända G-logo, som efterföljande har blivit berömd i hela världen och idag står Gucci för hög kvalité och klassisk stil. Logon ses ofta på Guccis varor - inte minst Gucci väskorna.Gucci väskor

Varumärkets succé under de senare åren, beror inte minst på den berömda amerikanska designern Tom Ford, som köpte in sig i företaget i början av 1990-talet, och gav Gucci en ungdomlig och fräck stil samtidigt som den exklusiva imagen blev bevarad.

Exklusiva tyger

De typiska Gucci väskorna är ofta framställa i läder i kombination med andra exklusiva produkter. Det kan vara mink, ormskinn, mocka eller det dyraste - krokodilskinn. Ofta har Gucci väskor en kort rem, så väskan kan bäras över axeln. På framsidan finns ofta en gyllene låsmekanism.

Det finns hundratals av olika Gucci väskor - de mest kända är Gucci Bardo Bag, Gucci Jackie O Bag och Gucci Bamboo Handbag.

 

 

Väskor:

Märkesväskor:

Regler/info:

 

 

--------------------
Se även:
Gucci Homepage