Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Friis väska


Friis & Company gör fantastiska väskor som ser ut att ha kostat en förmögenhet, men man behöver inte länsa sitt konto för att köpa ett!  Eller som företagets slogan uttrycker det: A bit of luxury for every day. Friis & co väskors största succé är utan tvekan den såkallade kronväskan. Väskan är gjord i antingen kraftigt skinn eller i plast och på framsidan av väskan är det en stor krona i metall. Till varje ny säsong skapar Friis och co en ny variant av den populära väskan. Kronväskan har blivit så populär eftersom den är rymlig och samtidigt har en trendig och praktiskt design. Denna Friis väska finns dessutom i ett hav av färger så du kan välja din favorit.

 Inspiration från stora modehus

Friis väska

Friis & co väskor är inspirerade av stora modehus, som Mulberry, Chanel och Gucci. Så om man inte har råd till dessa märken (man ska räkna med minst ett par tusen för ett skärp), så är en Friis väska ett glimrande alternativ. Friis & co väskor är oftast gjorda i grov canvas eller eller plast, och massor av färger och det är därför enkelt att hitta en väska som matchar till de flesta klädstilar. Förutom väskor gör Friis & Company en rad accessoarer till kvinnor, bland annat skärp, skor och smycken, och många av dessa matchar. Det gör det alltså enkelt att skaffa skor, skärp och väska i samma stil. Dessutom har Friis & Co en kollektion till män som heter F by Friis.

Kändisfavorit


Då MTV European Music Awards ägde rum i Köpenhamn vintern 2006 var Friis & co väskor sponsorer för rapparen Snoop Dog’s after party, som är en fest efter showen, där alla kändisar är med. Och inte nog med det, Friis & co väskor fick en förfrågan från showens värd, sångaren Justin Timberlake som önskade att ge sin dåvarande flickvän, skådespelerskan Cameron Diaz, en Friis väska i present. Du kan hitta Friis väskor i många affärer över hela landet, men du kan också välja att införskaffa dem över nätet, från en av nätbutikerna, eller om du har tur, från en nätauktion.

 

 

Väskor:

Märkesväskor:

Regler/info:

 

 

Se även:

Friis & Co Homepage