Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

DKNY väskor

Populär och stilren design som inte överskrider budgeten. DKNY väskor gör det möjligt att få en trendig och urban vardagslook utan att det behöver kosta en förmögenhet.

DKNY står för Donna Karan, New York och lanserades av den amerikanska designern Donna Karan 1985. 1990 kom den första DKNY väskan, och sedan dess har väskorna varit ytterst efterfrågade. DKNY väskor framställs av kvalitetsmaterial, som kan klara storstadens hektiska vardagsliv: Nylon, läder, nappa och vävda tyger med designers initialer. Färgerna på DKNY väskor går primärt i mörka toner som svart och olika nyanser av brunt.

DKNY väskan är oftast en väska som man kan ha över axlarna och som kan innehålla allt som en kvinna behöver på shoppingturen. Om man ska på fest, kan man ha de viktigaste sakerna som läppstift, kreditkort och mobiltelefon med i sin DKNY kuvertväska.DKNY väskor

Storstadens livssti

Ursprungligen var Donna Karans mission med DKNY att göra ett par perfekta jeans och samtidigt ville hon göra moderna kläder till sin dotter. Därför skapade hon en look som passade till storstadens livsstil. Designern beskriver märket som “the pizza to the collection’s caviar”.

Efter lanseringen steg DKNY’s popularitet hastigt, och därfor tillkom snabbt andra produkter: skor, underkläder, barnkläder och parfym. Allt är design av hög kvalitet som kan köpas utan att man blir ruinerad. På hemsidan kan man köpa delar av sortimenten, av kläder, skor och väskor.

Idag är DKNY och varumärket Donna Karan ägt av det välkända modeimperiet LVMH, Moet Hennessy Louis Vuitton.

Trots att DKNY väskor är i den billigare delen av skalan för moderna designväskor, blir väskorna ofta kopierade och det kan vara svårt att se skillnad på den äkta varan och en kopia.

 

 

Väskor:

Märkesväskor:

Regler/info:

 

 

--------------------
Se även:
DKNY Homepage

Adress:
DKNY
27 Old Bond Str.
London
UK
--------------------