Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Chanel väskor

Chanel är ett av de absolut största namnen inom den lyxiga delen av modet, och Chanel väskor hör till bland modeälskarnas favoriter.

De flesta förbinder Chanel väskor med lyx och exklusivitet. Chanel blev redan under 1920-talet synonymt med elegans och välstånd, och helt fram till idag utstrålar Chanel väskor elegans, klass och originalitet.Chanel väskor

The luxury line

1955 introducerade Chanel en quiltad väska med axelband, och detta gav eko i modevärlden. Just nu är de mest eftertraktade Chanel väskorna dem som hör till under The Luxury Line, som blev introducerad 2006. Kollektionen innehåller väskor med en metallkedja i lädret och har blivit ytterst populär.

Chanel väskor framställs uteslutande av originalt material, och man kan vara säker på att inga delar av produktionen är översedda. Alla Chanel väskor har sina egna finesser som är genomarbetade ner i minsta detalj.

Chanels enkla och karakteristiska logo, ett C och ett baklänges C inflätade i varandra, kan ses på de flesta Chanel väskor. Logot kommer från namnet Coco Chanel. The House of Chanel, som kort kallas Chanel, är ett parisiskt modehus som upprättades 1910 av Gabrielle Bonheur Chanel, som efter det har blivit en av världen största modeikoner, mest känd som Coco Chanel. Det som började som ett litet företag med damhattar, skulle senare utveckla sig till ett av världens största modehus.

Ett av de mest markanta kännetecknen för Chanel har alltid varit att modehuset har varit före sin tid, både i nyskapande och originalitet, och efter att Coco Chanel dog 1971 och överlät sitt företag till den tyska designern Karl Lagerfeld, har han i hög grad fortsatt att skapa succé.

Eftersom Chanel väskor är så populära, finns det idag en gigantisk marknad för falska väskor, och man ska därför vara extra uppmärksam på, att man köper den äkta varan, speciellt om man köper på nätet.

 

 

Väskor:

Märkesväskor:

Regler/info:

 

 

--------------------
Se även:
Chanel Homepage

Adress:
Chanel Boutique
167 Sloane Str.
SW1X 9QF
London
--------------------