Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Björn Borg väskor

Letar du efter trendiga och sportiga väskor, bör du ta en titt på urvalet från Björn Borg. Det var ”the first popstar in tennis”, den svenska tennisspelaren Björn Borg, som gav sitt namn till det ytterst populära underklädesmärket Björn Borg Underwear och andra produkter, men han är inte längre själv inblandad i produktionen av märket längre. Idag är det ett svenskt företag som äger och utvecklar Björn Borg märket. Märket är känt för kvalitetsprodukter samt kreativ och innovativ design, med inflytelse av arvet som associeras med namnet Björn Borg. Förutom väskor, säljer företaget idag produkter inom områdena sport- och fritidskläder, skor, solglasögon och parfym. Märkesvaran säljs på tio marknader i världen, där de största marknaderna i dagens läge är Holland och Sverige. Kläderna är sportiga, och oftast gjorda i mjuka tyger, i glada färger och enkla i snittet.Olika material

Björn Borg Väskor


Björn Borg väskor finns i många olika material, till exempel konstskinn, polyuretan och canvas. Väskorna har olika typer av detaljer, som till exempel broderade logon, justerbara axelband, invändiga och utvändiga fickor med blixtlås. Det finns givetvis också en rad läckra Björn Borg väskor för män. Den maskulina delen av väskkollektionen består av både laptop väskor, sportväskor och vanliga axelväskor. Modemedvetna män har idag sina saker i en väska – inte i en bag eller i en plastpåse.

Här hittar du Björn Borg väskor


I Sverige finns det 6 konceptbutiker, samtliga ligger i Stockholm. Utöver konceptbutikerna kan man köpa både Björn Borg väskor och kläder i olika butiker runt omkring i landet, och givetvis också på nätet. På företagets hemsida kan man köpa produkter från underklädeskollektionen. Väskor är något av det lättaste at köpa på nätet. I motsättning till kläder och skor, behöver du inte att tänka på att storleken ska passa, men bara om väskan faller i din smak. Det är dock viktigt att tänka på vilket material man vill ha sin väska i och att det finns många märkeskopior av väskor på marknaden. Väskan är en trofast följeslagare, och den ska leva upp till vardagens krav på plats till alla stora och små livsnödvändigheter. Den ska vara funktionell och modern, och ge ägaren den rätta känslan.

 

 

 

Väskor:

Märkesväskor:

Regler/info:

 

 

Se även: