Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

Billiga väskor

Om du inte har pengar som gräs men ändå alltid vill matcha dina kläder med dina väskor är lösningen att satsa på billiga väskor. Skillnaden på väskor och kläder är att väskor bara behöver passa din stil, men kläder ska helst passa både din stil och din form. Konstigt nog har man aldrig tillräckligt med väskor, hur många man än skaffar. Det dyker alltid upp nya situationer då man faktiskt skulle behöva just den väskan man inte äger. Därför gäller det att tänka efter innan man handlar, vad det är väskan ska användas till, så man inte bara impulsköper ännu en väska som kan vara nog så snygg, men som inte riktigt har så många användningsområden. Man ska även tänka efter hur många extra fickor och fack man behöver till mobil, plånbok, smink osv.Kvalitetsskillnader

Billiga väskor

Givetvis får man räkna med att billiga väskor kan vara av lite sämre kvalitet än dyra, men  skillnaden i kvalitet kan uppvägas av det billiga priset. Skulle en väska gå sönder kan man ofta laga den själv, och om man inte tycker att det är värt besväret kan man gå på ny shoppingtur. Fördelen med att satsa på billiga väskor är också att man inte behöver vara så rädd om dem, om man t.ex. på sommaren ska använda dem på stranden och när man har picnic. Man ska dock överväga hur tunga saker man har tänkt sig att ha i sin väska när man väljer material.

Var kan man hitta billiga väskor?

Väskor finns överallt, man kan satsa på billiga klädaffärer som H&M och Indiska, men man kan även hitta väskor i butikskedjor som Åhlens och på stormarknader. Vill man ha lite lyxigare väskor (som ändå är avsevärt billigare än märkesväskor), kan det löna sig att gå på upptäcktsfärd på nätet. Man kan fynda på nätauktioner som Tradera eller Ebay, eller köpa direkt från nätbutiker. Satsar du på en billig väska behöver du inte heller oroa dig för att bli lurad, i motsättning till om du letar efter märkesväskor på nätet, där kopior är vanliga.

 

 

 

Väskor:

Märkesväskor:

Regler/info: