Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Spasemester / Spauppehälle

Du kan komma på spasemester överallt i världen. Norge eller Bulgarien, Sverige eller Japan, det kvittar. Spauppehälle har för länge sedan blivit en så populärt semesterform, att alla länder lockar med sin särskilda variant.

Men det är ju också underbart – att anlända till en naturskön badanstalt, checka in på fräscha rum, och så bege sig ned till span. Och ett spauppehälle kombineras ofta med massage med utsökta oljor samt en sund och läcker middag. Man åker i regel inte på spasemester för att festa på det lokala diskoteket på kvällen, men för att slappna av ihop med sin partner (och ev. barn) i sunda och sköna omgivningar.

spasemester

Avstressning i läckra omgivningar

På de flesta spauppehällen erbjuds kurbehandlingar, som ofta varar i flera timmar. Så kan man skämma bort sin kropp med massage, man kan låta tankarna flyga, samtidigt som att man gläder sig till kvällens kulinariska upplevelser – långt bort från jobbet och mobiltelefoner! En spasemester är perfekt när man behöver stressa av och vill lufta tankarna.

Av behandlingstyper på ett spauppehälle kan nämnas olika former för varma mineralvattensbad, ofta tillsatt väldoftande örter/oljor. Den såkallade undervattensmassagen är också värd att prova – här får man masserat de ömma musklerna medan man sitter i det bubblande vattnet. Den härliga massagen föregår ofta med dämpad musik i bakgrunden, så man riktigt kan slappna av och låta tankarna flyga mot nya och okända mål – eller eventuellt helt hålla tankepaus!

 

 

Upplevelser: