Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Zanzlösa Zmycken


Att bära vackra smycken till vardags som framhäver ens personlighet har varit en självklarhet i södra Europa, sedan länge. Det blev starten för Zanzlöza Zmycken i Sverige, som etablerades för 16 år sedan.  Företaget har sedan dess strävat för att hjälpa kunden att hitta rätt smycke, som passar just hennes färger och personlighet till vardags och till fest och deras sortiment består av personligt utformade smycken och accessoarer. Ett bra exempel på deras originella stil är det populära Plexiarmbandet med rosa ros. Det är lätt att snava på alla z när man ska stava Zanzlösa Zmycken, och namnet blir ofta felstavat, då många byter ut ett eller flera z mot s.

 Annorlunda design

 

Zanzlösa Zmycken

Oavsett vad du köper för smycken bör du tänka på att de ska spegla din personlighet. Om du vill köpa exklusiva smycken bör du tänka igenom vad du verkligen vill ha för smycke. Gör inget förhastat köp, ta god tid på dig och tänk på att ett smycke av god kvalité kan hålla i många, många år och att du kan få mycket användning av det. Det kan alltså vara värt att lägga ner lite extra tid på att tänka efter om man ska investera i ett vackert smycke. Om du är sugen på nya smycken så ska du kolla in Zanzlöza Zmycken som har en kollektion som präglas av gnistrande stenar, annorlunda design och inspirerande trender.

Här köper du

Förutom deras eget design kan man hitta mycket annat skoj , eftersom de även säljer andra märken i sina 2 butiker. De har bland annat sålt Diors billiga linje med oäkta smycken, som skapades av Victoire de Castellane. Kommer ni ihåg Scooter-t-shirtsen och halsbanden med samma märke som alla bar för nästan tio år sedan? Efter ett långt uppehåll så är nu det franska smyckemärket tillbaks och kan köpas på Zanzlöza Zmycken. Företaget har två butiker i Stockholm, men deras produkter är också utbredda på nätet i olika nätbutiker för smycken, och har man tur kan man göra ett fynd på nätauktionerna.

 

 

 

Smycken:

Märkes

smycken:

 

Regler/info: