Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Silversmycken

Silversmycken framställs i regel i sterling silver 925, som är en legering innehållande 92,5 % ren silver och 7,5 % andra metaller, oftast koppar.

På marknaden för silversmycken finns det många olika märken. Ett av dem är Othmar, en dansk smyckeproducent. Här produceras de klassiska smyckena med en modern look, medan de romantiska smyckena tillsätts ett rått stänk samt starka färger.
Georg Jensen är en annan och väldigt känd producent av silversmycken, som ligger i den dyra delen av prisskalan. Bland hans kreationer kan man välja mellan klassiska silversmycken och mer moderna, stilistiska designs.Silversmycken

Alltid möjligt att hitta ett smycke som passar

Silversmycken fås i många former, och det gäller både halsband, armband, fingerringar, örhängen, broscher o.s.v. Det fins inga gränser för designernas uppfinnelserikedom, och det är därför alltid möjligt att hitta ett smycke som passar till den som ska bära det.

Nätet ger rik möjlighet för köp av silversmycken. Det finns många onlinebutiker, som förhandlar silversmycken. En del av dem är mindre företag, som gör hemgjorda smycken, och det är alltså därför möjligt att få ett helt unikt smycke.

Det finns massor av möjligheter för att hitta vackra silversmycken, både i den romantiska, den klassiska, den trendiga stilen och bohémstilen. Med många olika designs och förhandlare finns det samtidigt också möjlighet för att hitta silversmycken i den priskategori man önskar, det kan vara från under hundra kr. och upp till många tusen kr.

Vid köp av silversmycken är det en god idé att försäkra sig om att smycket är nickelfritt, då en del är överkänsliga mot nickel.
Silversmycken är en perfekt presentidé, antingen det är till pojkvännen, flickvännen, mannen, frun eller barnet.

 

 

Smycken:

Märkes

smycken:

 

Regler/info: