Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Scoop smycken

Vill du vara trendig utan att behöva spendera en förmögenhet ska du ta en titt på vad Scoop smycken har att erbjuda. Märket står för silversmycken för trendmedvetna unga kvinnor.  Blommor, pärlor och snäckor är dit trenden blåser. Det kan inte bli för mycket, men intrycket som eftersträvas är inte vräkigt, utan snarare tillbakalutad nonchalans. Till sommarsäsongen 2008 är det åter dags för festsmycken, i synnerhet långa kedjor som bärs i flera varv runt halsen och mycket blommigt.

 Blandad stil

 

Scoop smycken

Smyckena är damiga i en modern tappning, som t.ex. med armband och halsband med stenar som ”diamanter” eller i flera olika färger. I kollektionen finns även smycken helt i guld eller detaljer med av guld. Smyckena produceras i många olika färger som vinrött, brunt, lila, grönt, rött och svart som kombineras med guld och silver. För den som fördrar den enkla stilen finns det även många Scoop smycken i klassisk svart och brunt. I kollektionen finns det många hjärtan! Faktiskt består en tredjedel av produktionen av hjärtsmycken. Kännetecknade är även långa kedjor som viras flera varv. De har även gjort en stor kollektion med ”klick” creoler. De som börjat använda dessa vill inte ha något annat. En fördel med Scoop - creolerna är att de är rodinerade så att de blir stadiga. Kollektionen kryddas även med utstickare som drar uppmärksamhet till sig.

Olika material

Scoop smycken är gjorda av 925 silver. Vad är då 925 silver? Det kallas även sterlingsilver och är en legering som består av 92,5% silver och resten koppar. Legering är mycket populärt för smycken och du kan kontrollera om det är ett sterlingsmycke om det är stämplat med 925. Rodierade och förgyllda smycken är i grund och botten smycken i silver med en ytbehandling. Rodierat silver har ytbehandlats med Rodium för att efterlikna utseendet hos vitguld. Förgyllt silver har en ytbehandling av guld. Cubic Zirconer är konstgjorda stenar som är slipade som diamanter. Du kan få tag på smyckena i många affärer över hela landet. Det finns även många smyckebutiker på nätet och har du tur kan du göra ett fynd på en nätauktion.

 

 

 

Smycken:

Märkes

smycken:

 

Regler/info: