Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Piercing smycken

En relativt ny trend inom smycken er piercing smycken. Det finns många möjligheter för att bli piercad, t.ex. i naveln, i tungan, i ögonbrynet m.m., och piercing smycket ska naturligtvis passa till dess placering.

Den vanligaste formen för piercing smycken är en ring, ofta i silver, som har en liten kula i samma material som ringen. Dessa ringar fås i alla storlekar och prislägen, och i både silver, guld och andra material. De kan sitta överallt, och det är inte ovanligt att ha flera ringar sittande bredvid varandra.Piercing smycken

Navelpiercing

Det är i synnerhet populärt bland unga tjejer att få en navelpiercing. Här är det vanligt att få en såkallad navelstav, som t.ex. en liten silverstav med en silverkula i toppen och en färgad sten eller en figur i botten. Det kan vara en måne, en delfin, ett hjärta eller en stjärna.

Det finns också andra modeller, som ser likadana ut i båda delarna av staven, eller där staven är lite böjt eller färgad. En annan variant är en stav med ett smycke, t.ex. en liten droppe, ett hjärta eller liknande. Smycken som är något råare och mer kantiga kan man förstås också få tag på.

Piercing smycken fås både i små storlekar med diskret design och i stora och pråligare storlekar. Det finns inga gränser för designernas fantasi, och på vissa ställen kan man även själv få designa sina egna piercing smycken.

Om man inte vill ha en riktig piercing, finns det möjlighet för att köpa imiterade piercing smycken, som liknar de äkta.
Vid köp av piercing smycken är det en god idé att vara uppmärksam på smyckets äkthet, då det vid oäkta material finns risk för att få allergi.

 

 

Smycken:

Märkes

smycken:

 

Regler/info: