Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Ego smycken

Skaparna av Ego smycken heter Joakim Ahlqvist och Melanie Nevrkla, som tillsammans äger smyckebutiken Silver&Sånt i Uppsala. De har under många år arbetat fram en egen design som alltså går under namnet Ego. I samtliga smycken används sterling silver och många glittrar lite extra med hjälp av infattade ametister, sötvattenspärlor, och mjölkvit eller gröngul cubic zirconia.

 Smycken med karaktär

 

Ego smycken

Under de senaste åren har Ego varit ett märke på stark frammarsch. Nyckeln till deras framgång är exklusivt hantverk skapat med kärlek och med design som tillfredsställer de riktigt modemedvetna! Smycken med karaktär, som de flesta har råd med. Designen är exklusivt och ser dyrt ut men de flesta smycken ligger i en prisklass som de flesta kan klara. Kollektionen består av trendiga silver och stålsmycken i modern stil som passar dig som gillar att se modemedveten ut! Ego smycken finns för både damer och herrar, så man kan välja att köpa ett matchande sett om man vill visa världen att man hör ihop med sin partner.

Olika stilar

Föredrar man den romantiska stilen väljer man kanske deras hjärtformade örhängen i sterlingsilver, silverörhängen med vita pärlor eller kanske den förgyllda ringen med en stor röd sten med många små vita stenar runt om . Vill man hellre satsa på den tuffa stilen kan man välja krokörhängen med svarta medaljonger, eller kanske ett snyggt halsband i sterlingsilver med en grön sten i hänget. Ego smycken har också satsat på unisex smycken som kan användas av bägge kön, som t.ex. en kedja med kungakrona och stenar som är infattade av cubic zirkon i safirblått. I kollektionen för män kan man också hitta de välkända, robusta ringarna som är designade med en eller flera stjärnor. Vill man ha något annorlunda kan man välja silverringen med syntetiska klara stenar som sitter ihop men delar sig och ger intrycket av att man har två ringar på sig.  Ego smycken säljs i butiker i hela Sverige, från Skåne och ända upp till Västernorrland. Det finns även ett stort urval på nätet, både på nätbutiker, eller om man har tur, på olika nätauktioner.

 

 

 

Smycken:

Märkes

smycken:

 

Regler/info: