Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Nike fotbollsskor

Det världsberömda sportföretaget Nike har med tiden blivit ett viktigt namn på marknaden för fotbollsskor. Nike fotbollsskor är idag ett av de mest kända märkena för både amatörer och professionella fotbollsspelare. Ronaldinho - en av världens bästa fotbollsspelare - är Nike's mest kända representant för Nike fotbollsskor. Man kan köpa en speciell Ronaldinho modell: Tiempo Ronaldinho, som är en svart fotbollssko i skinn med Ronaldinhos signatur på sidan.Nike fotbollsskor

Tiempo är en kollektion hos Nike fotbollsskor: Övriga kollektioner är Total 90 och Mercurial Vapor. Total 90 används av bl.a. Wayne Rooney från Manchester United, medan Mercurial Vapor kan ses på Ronaldo från Real Madrid. De flesta Nike fotbollsskor använder den kända Air teknologin, som egentligen utvecklades till Nikes löpskor för att ge extra bra stöd till foten.

Nike använder de kända fotbollsspelarna till att utveckla och förbättra egenskaperna vid Nike fotbollsskorna.

Vapor Heel Lock

De mäter spelarnas löptid, vändningar och sparkar med high-speed kameror och speciella sensorer i det speciella Nike Sports Research Laboratory, och sen designar och utvecklar de kollektioner så de passar till olika spelartyper och behov. Ett av resultaten av den avancerade utvecklingen är fenomenet Vapor Heel Lock, som sitter i Mercurial Vapor skon. Den er designad till snabb acceleration med en speciell konstruktion, som låser fast sulan ordentligt i skon.

En nyhet är fenomenet Nike iD, där man från Nike's hemsidan kan designa sina egna fotbollsskor utifrån en grundmodell. Således kan man t.ex. välja att få sin Total 90 modell levererad i gula/blåa färger och med svenska flaggan insydd på skons baksida.

 

 

Skor:

Märkesskor:

 

Regler/info:

 

--------------------
Se även:
Nike Homepage