Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Lacoste parfym

De flesta känner säkert till den gröna krokodil-logon, som pryder Lacostes klassiska tenniströjor.

Klädmärket hade sitt genombrott under 1980-talet och är fortfarande en ikon inom design och märkesvaror. Men liksom andra stora designmärken som Hugo Boss och DKNY har Lacoste också en parfym. Den är exklusiv i likhet med de andra trendiga märkesdofterna – och priset är naturligtvis därefter. Även Lacoste parfym görs nämligen i en strikt och stilsäker design, som understryker doftseriernas unika karaktär.lacoste parfym

Många olika kollektioner

Det finns många olika kollektioner av Lacoste parfym, och dofterna designas både till kvinnor och män. De beskrivs ofta som sinnliga och stimulerande, men kan även vara mer nedtonade och diskret eleganta.

Lacostes historia går helt tillbaks till 1933, då de franska ägarna grundlade företaget. René Lacoste var ursprungligen en fransk tennisspelare som blev berömd för sin talang – och för att gå med en liten krokodil logo på sin tenniströja. Med åren började han att producera såväl lädervaror, armbandsklockor och solglasögon som kläder, skor och Lacoste parfym. Den karakteristiska krokodilen pryder för övrigt alla kollektionerna av Lacoste parfym.

Just nu är flera populära doftkollektioner aktuella. För mannen som vill ha en Lacoste parfym, finns kollektionerna ”Essentiel”, ”Style In Play” och ”Pour Homme”. Tillsvarande finns det kollektioner med exotisk Lacoste parfym till den doftmedvetna kvinnan: ”Inspiration”, ”Touch Of Pink” och ”Pour Femme” är några av de mest hypade namnen just nu.

Det som kännetecknar Lacoste parfym är en genomförd design, ett högt pris och några av dagens mest populära doftkollektioner. Det betyder mycket att Lacoste parfume kommer från Lacoste koncernen, som var världens första företag som använde sin logo som produktens ”ansikte” utåt. Med denna parfym fortsätter företaget med denna tradition.

En flaska Lacoste parfym kostar idag mellan 150 kr. och 400 kr. beroende på modell och kollektion. De kan köpas på nätet och hos ledande parfymförhandlare.

 

 

Parfym:

Märkesparfym:

 

Regler/info:

 

--------------------
Se även:
Lacoste Homepage
--------------------

Adress:
Lacoste
Rue Casteglioni 8
Paris