Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Gucci parfym

De flesta som intresserar sig för parfym känner till den exklusiva Gucci parfymen. De flesta förbinder märket Gucci med accessoarer och inte minst väskor, som Gucci från början har varit kända för, och detta stänk av lyx kan också märkas på Guccis parfymkollektioner. Gucci parfym finns till både damer och herrar, och Gucci har med ett urval av tolv dofter till damer och fem dofter till herrar ett brett urval.

De mest kända Gucci parfymer till kvinnor är Gucci Eau de Parfum, Gucci Envy, Gucci Envy Me och Gucci Rush, och de flesta av dem finns i flera versioner. Damparfymerna är kända för sin speciella blom- och fruktdoft.Gucci parfym

Omvänt G

Guccis logo är ett G och ett omvänt G inflätade i varandra. Logon stammar från namnet Guccio Gucci och ses på flera av Guccis parfymflaskor.

Designerna bakom Guccis parfymflaskor skapar uppmärksam genom att använda enkelhet, elegans och nyskapning. I synnerhet de höga, slanka Gucci Envy och Gucci Envy Me flaskorna i pastellfärger är diskreta och samtidig stiliga, och de karakteristiska Gucci Rush parfymer i dels stark röd och chockerande rosa är fräcka, pigga och i en ny stil. Till flera av Gucci parfymerna fås också duschkräm, body lotion, deodorantspray m.m. Det är ingen hemlighet att Gucci under de senare åren har haft stora problem med kopior av sina varor. Detta handlar dock primärt om väskor och accessoarer, i långt mindre grad om Gucci parfymer.

Det italienska mode- och lädermärket Gucci hör till bland de mest kända och populära inom mode. Som så många andra av nutidens största modehus startade Gucci som ett litet, familjeägt företag som utvecklade sig snabbt tack vare sin känsla för kvalitet.

Under 1950-talet och 1960-talet, då stjärnor som Grace Kelly, Audrey Hepburn och Jackie Kennedy gjorde god reklam, var Gucci imperiet på sitt högsta, men familjekriser skapade stora ekonomiska problem. Under 1990-talet var Gucci nära att gå i konkurs, men blev räddad av designaren Tom Ford, som lät många nya varor finna sin väg till butikerna, däribland Gucci parfym, och han har åter gjort Guccis varor eftertraktade i modevärlden.

 

 

Parfym:

Märkesparfym:

 

Regler/info:

 

--------------------
Se även:
Gucci Homepage