Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

DKNY parfym

Den är exklusiv och exotisk, och en flaska DKNY parfym är inte heller bland de billiga. I gengäld är DKNY parfymen berömd för sin aura av enkel elegans.

Liksom andra stilsäkra märken som D&G, Ralph Lauren och Armani medföljer det en elegant klädkollektion i kölvattnet på DKNY parfymen. Kom ihåg att både kläd- och doftkollektionen är ett populärt inslag, när tjejerna ska skriva ner sin önskelista till julklappar – och här är DKNY en säker hit.dkny parfym

Extravagant designad

Men DKNY parfymen framställs också till män, och har samma kännetecken som kvinnornas doft: En behaglig och sinnlig doft, som både är diskret och stimulerande. DKNY parfym är alltid en garanti för en unik och personlig doft som är perfekt när man ska ut och festa.

Man kan både få DKNY parfym som deodorant, aftershave, eau de toilette och duschkräm. Av deras dofter kan nämnas den populära ”Be Delicious” kollektion, som är en storsäljare bland DKNY:s parfymer. Man kan få allt från bodylotion och sprayparfym till duschkräm. Den finns också i en speciell ”red” version, som är en Eau De Parfume Spray speciellt designad till kvinnor. Be Delicious Red får man i en extravagant designad presentask – en DKNY parfym helt i rött!

DKNY parfym kan köpas i varuhus och hos de ledande parfymförhandlarna. En flaska DKNY kostar från ca. 220 kr. till ca.470 kr. och ligger alltså på samma prisnivå som andra märkesvaror. Om det så ska ligga DKNY parfym, D & G eller Armani på presentbordet – det är helt upp till var och en att besluta!

Men kom ihåg att när man har provat 3-4 dofter precis efter varandra, så är det i princip omöjligt att klara flera doftintryck. Så om det är DKNY som står på önskelistan, så låt den bli den första du provar i butiken!

 

 

Parfym:

Märkesparfym:

 

Regler/info:

 

--------------------
Se även:
DKNY Homepage

Adress:
DKNY
27 Old Bond Str.
London
UK

------------------