Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Billig parfyme

Många parfymer är väldigt dyra, men det finns också ett stort urval av parfymer som inte kostar en förmögenhet. Faktiskt har en blindtest från det danska tvprogrammet ”Rabatten” visat att flest kvinnor tyckte att herren med den billiga parfymen luktade bäst, medan den dyra parfymen inte var speciellt uppskattad.Billig parfym

Många kändisar har fått gjort sin egen parfym

Om man vill ha en billig parfym, och det inte betyder så mycket om parfymen er så modern eller har det rätta namnet, finns det oändliga möjligheter för att köpa billig parfym i butiker eller på nätet.

Det är lätt att hitta de dyra parfymerna till halvt pris när de är på rea eller om doften har utgått ur sortimentet. Om det senare alternativet är det aktuella ska man så klart tänka på att om man nu verkligen gillar doften kan man få svårt att hitta den igen, när flaskan är tom. På nätet är det stor konkurrens och här kan man också ha tur och göra bra fynd. Det finns också många sidor på nätet där privata säljer parfym som bara har använts några gånger, och här finns också mycket pengar att spara.

Ordet parfym kommer av det latinska ordet ”Per fume” som betyder genom rök och parfym kan spåras tillbaks till det gamla Egypten. Man kan göra sin egen billiga parfym genom att använda eteriska oljor, antingen genom att använda en doft eller genom att blanda oljorna hitta på en helt egen doft. Det finns många olika dofter att välja mellan, bland annat lavendel, vanilj, mynta och rosmarin.

Många kändisar har fått gjort sin egen parfym, som ofta är hyfsat billig. T.ex. har Paris Hilton, Jennifer Lopez och Antonio Banderas en parfym som luktar gott och samtidigt inte kostar en förmögenhet.

Det bästa med billig parfym är, att man har råd med en extra!

 

 

Parfym:

Märkesparfym:

 

Regler/info: