Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Armani parfyme

Om man vill utstråla exklusivitet och stil – så är Armani parfym ett klassiskt doftval.

Giorgio Armani är en av de ledande modedesignerna i världen, och produkterna sträcker sig från herr-, dam- och barnkläder i alla prisklasser till solglasögon, parfymer och haute couture. Med en säker blick för enkel elegans har Giorgio Armani under de senaste årtiondena utvecklat sig till ett unikt varumärke.armani parfym

Rena, enkla linjer

Kännetecknande för Armani parfymer är att designen alltid präglas av rena, enkla linjer. Det är dessutom karakteristiskt för dofterna att de både är tidlösa och moderna. Armani parfymer är primärt utvecklade till den stilmedvetna användaren som tänker på de signaler han utsänder. Till exempel marknadsförs parfymen Emporio Armani Remix He & She som en speciellt musikalisk doft, som mixar trendiga, moderna dansrytmer med 70- och 80-talets popkultur, då diskorytmerna pulserade samtidigt som discolamporna bländade de dansande. Armani parfymerna marknadsförs ofta ihop med Armani kläder.

Armani parfym framställs både till kvinnor och till män. De klassiska Armani presentaskarna innehåller ofta flera små doftflaskor utöver krämer och lotioner. Det berömda ”Gio” logo finns alltid på askarnas framsida.

Armani parfymer är inte svåra att förknippa med sin italienska skapare. Med ambitionen om att skapa en unikt och elegant produkt kommer Armani parfym i en vackert designad presentask, och den är inte billig. I gengäld sänder användaren av parfymen en signal om individualitet, känslighet och sinnlighet. För Armani parfymer är ett märke som om någon förstår att relatera till positiva egenskaper – utöver produkten i sig själv.

En ytterst populär Armani doft är Acqua Di Gio Homme. Doften är liksom alla andra Armani parfymer designade personligen av Giorgio Armani. Även doften Armani Mania Homme är en populär och välsäljande märkesparfym.

I Sverige kan man köpa Armani dofter överallt. Den är lätt att känna igen på sin stilrena design, unika doft och sin höga pris.

 

 

Parfym:

Märkesparfym:

 

Regler/info:

 

--------------------
Se även:
Armani Homepage

Adress:
Boutique Giorgio Armani London
37, Sloane Street
London
UK
--------------------