Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

iPhone


Det rådde något av en masshysteri när iPhone kom på den amerikanska marknaden den 29. juni 2007. Medierna hade under lång tid skrivit om det nya vidundret, så förväntningarna var enorma när telefonen äntligen kom på marknaden. Först var det bara amerikanarna som hade möjlighet för att köpa den nya iPhone, och det var därför åtskilliga otålmodiga européer som flög över Atlanten för att skaffa den eftertraktade gadgeten. Den nya iPhone kom dock till butikerna i Europa under 2008.

 

Många funktioner, men även en del brister

iPhone

 

Apples iPhone visar, att det kan löna sig att börja helt från början istället för att fortsätta att finputsa på fina, men uttjatade produkter. På det sättet har iPhone nått det som ingen annan mobil har fått succé med – den är inte bara flera funktioner i en. Den är en livsstil och en känsla. Författaren och journalisten David Pogue anser att iPhone har levt upp till sitt rykte: »iPhonen är revolutionerande, men den har också brister. Den har substans och stil. Den gör saker som ingen telefon har gjort förr, men den saknar features som man kan finna på även de simplaste mobiltelefoner, skriver David Pogue.

 

Nyskapande touchscreen

En av de mest nyskapande egenskaperna med den nya iPhone är den nästan skråmsäkra touchscreenen, som är specifikt skapad för att användas av ett finger, eller flera fingrar till multi-fingerberöring (används till att scrolla i bilder, musik med mera). I synnerhet när man surfar på nätet är touchscreenen på iPhone revolutionerande: Med fingertopparna kan man scrolla åt alla håll, klicka på en link och zooma in och ut.

Det virtuella tangentbordet poppar upp när man behöver skriva något på sin iPhone, som har automatisk stavningskontroll och en dynamisk ordbok som kan lära nya ord. Det smarta med detta virtuella tangentbord är att även om du råkar trycka på bokstaven bredvid den du ville så hittar den ordet i ordboken och rättar det åt dig. Der finns många andra spännande funktioner i den nya Phone: kamera, multimedie-avspelare, mobiltelefon och diverse internet-tjänster (t.ex. väderutsikt, YouTube-browser, Google); som e-post, sms, web browsing och trådlös förbindelse. Det finns folk som anser att iPhone inte bara är den bästa telefonen, men även den hitintills bästa iPoden.

 

 

 

Media:

 

Regler/info:

 

Se även:

Apple Homepage